Budapest 3 szobás új építésű lakás eladó, AlbertfalvánBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, AlbertfalvánBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, AlbertfalvánBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, AlbertfalvánBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, AlbertfalvánBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, AlbertfalvánBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, AlbertfalvánBudapest 3 szobás új építésű lakás eladó, Albertfalván
Budapest 3 szobás új építésű lakás eladó, Albertfalván
38 570 000 Ft593,4 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Budapest 3 szobás új építésű lakás eladó, Albertfalván
Budapest 3 szobás új építésű lakás eladó, Albertfalván
38,6 M Ft
593,4 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+36 70 316 0840
ReferensZsiros Ildikó
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest 3 szobás új építésű lakás eladó, Albertfalván

65 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
A 206 lakásos társasház Buda XI. kerületének Duna-parti részén, Albertfalván épül a Savoya Park bevásárlóközpont közvetlen közelében.
Autóval a városközpontból és az autópályák irányából egyaránt jól megközelíthető, 8-10 perc alatt beérhetünk az Allee bevásárlóközponthoz és a piachoz vagy 15-20 perc alatt a Pesti belvárosba, de kerékpárral is gyorsan, egyszerűen közlekedhetünk a ház közelében futó kerékpárúton. A 10 perc sétára található Savoya Park előtt több busz és villamos (17-es; 48-as) is megáll, melyekkel a végig a Fehérvári úton utazhatunk, esetleg Budafok és Kelenvölgy irányában. A Savoya Parkban Auchan, Aldi és OBI mellett találunk több bankot, gyógyszertárat, postát és fitnesztermet is. A közeli Duna-parton kellemes sétákat tehetünk. A beruházó tervezi egy, a háztól 100 méterre elhelyezkedő Duna parti plázs kialakítását is.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A társasház tervezésénél egy modern, igényes külsővel, letisztult designal rendelkező társasház megépítése volt a cél, mely egyszerre képviseli a megújuló energiafelhasználást és a beruházó cég filozófiáját is. A dunai panorámát és a tájolást figyelembe véve a tervezők egy fésű szerű épületet álmodtak meg, melynek épületmagassága dél felé csökken. A ház nyugati homlokzatán egy hatalmas, 4500 nm-es erdőrészlet uralja majd, mely az energiahatékony LED-es világításnak köszönhetően éjszaka is impozáns képet mutat.
A pillérvázas szerkezettel épülő, 1 garázsszint + földszint + 7 emeletes épület, összesen 206 lakással, jelenleg 41 típuslakással várja leendő tulajdonosát. A házba belépve a földszinten parkolóhelyeket és tárolókat alakítanak ki belső, zöld udvarral. Innen a lépcsőház és 3 db 1000 kg teherbírású lift biztosítja a közlekedést. Az épület mellett és az épületszárnyak között a földszinten közös használatú, parkosított pihenő kertek kerülnek kialakításra.
Az épület átadásának tervezett időpontja 2019. III. negyedéve.
LAKÁSOK JELLEMZŐI:
Szintenként többféle alaprajzi elrendezésből válogathatunk. A tervezők világos és kényelmes belső terek kialakítására törekedtek, így mindegyik lakás könnyen rendezhető. A fekvést tekintve válogathatunk keleti, nyugati, illetve déli tájolású lakások közül egyaránt, melyek többsége erkéllyel, terasszal rendelkezik és a dunai panorámát is élvezhetjük az ablakokból. A kínálat széles skálán mozog, a nettó 38 nm-es, másfél szobás lakásoktól egészen a nettó 97 nm-es, 4 szobás és penthouse lakásokig.
A standard lakások átlagos műszaki tartalommal kerülnek átadásra. Lehetőség van arra is, hogy a leendő tulajdonos lakását teljes mértékben személyre szabja. Ebben az esetben a szerkezetkész állapotot követően egy belsőépítész csapat segíti a lakás tulajdonosát a belső ajtók, hideg-meleg burkolatok és szaniterek kiválasztásában. Így valósul meg a hazai piacon egyedülálló uniform (testreszabható) lakásrendszer, melynek köszönhetően egy tulajdonosnak sem kell kompromisszumot kötnie a lakás megjelenésével kapcsolatban. További lehetőségként a leendő tulajdonos saját maga is befejezheti az ingatlan belső kialakítását.
Minden generáció számára tökéletes választás lehet és befektetésnek sem utolsó lehetőség, hiszen a projekt ár-érték aránya rendkívül kiemelkedő és a Duna parti lakások, valamint az energiahatékony működés hatalmas előny a lakás, illetve albérlet piacon is.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Az épület 20 cm-es dryvit rendszerű hőszigetelése, a 3 rétegű, thermo üvegezéssel ellátott ablakok és a fűtési rendszer kiváló energetikai besorolást tesz lehetővé. Házközponti fűtésrendszer kerül kialakításra lakásonként egyedi hőmennyiségmérőkkel. A fűtés-hűtés és használati melegvíz előállítását Daikin levegős hőszivattyúk biztosítják, energiatakarékos, alacsony hőfokú padlófűtéssel, a fürdőkben törülközöszárítós radiátorokkal. Egy későbbi lépésként - a terveknek megfelelően - a tetőre telepítendő napkollektorokkal a fenntartási költség még tovább csökkenthető.
PARKOLÁS, TÁROLÓ:
A lakásokhoz teremgarázshely, parkolóhely illetve tároló vásárolható, de ezek megvásárlása nem kötelező. A teremgarázsban helyek korlátozott számban elérhetők. A földszinten lehetőség van a kerékpárok tárolására is.
Gépkocsi beálló ára: 2 MFt + 27% ÁFA
Kültéri beálló ára: 1 MFt + 27% ÁFA
Tároló: 500.000,- Ft + 27% ÁFA
A BERUHÁZÓRÓL:
Évek óta foglalkoznak társasházak építésével és házaiknál komoly hangsúlyt fektetnek a megújuló energia felhasználásra. Évről évre fejlődnek és folyamatosan lépést tartanak a különböző építési technológiák korszerűsödésével.
Jelenlegi projektükben az uniform lakásrendszer bevezetésével céljuk, hogy minden vevő elégedett legyen és belsőépítész csapatuk segítségével a lehető legszebb lakást valósítsák meg a leendő tulajdonos és családja részére.
FIZETÉSI ÜTEMEZÉS:
- 500.000,- Ft a regisztrációs szerződés megkötésekor
- 19 % a jogerős építési engedélykor (tartalmazza a regisztrációs összeget)
- 75% 5 részletben, 4 havonta (15%-onként fizetendő)
- 5% műszaki átadáskor
- 1% jogerős használatbavételkor
Az árak kulcsrakész állapotra értendők, átlagos műszaki tartalommal, asztalos munkák nélkül.
A lakásokra CSOK-ot és bankhitelt is igénybe lehet venni.
További információkért kérem, keressen bizalommal
mutass többetmutass kevesebbet

  • CSOK igényelhető
  • házközponti egyedi méréssel
  • lift van
  • Épület emelet: 5.
  • terasz
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018