Budapest, X. kerület Kocka utcaBudapest, X. kerület Kocka utcaBudapest, X. kerület Kocka utcaBudapest, X. kerület Kocka utcaBudapest, X. kerület Kocka utcaBudapest, X. kerület Kocka utcaBudapest, X. kerület Kocka utcaBudapest, X. kerület Kocka utcaBudapest, X. kerület Kocka utca
Budapest, X. kerület Kocka utca
15 400 000 Ft440 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapest, X. kerület Kocka utca
Budapest, X. kerület Kocka utca
15,4 M Ft
440 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 70 934 0709
IngatlanreferensHoffmann Katalin
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, X. kerület Kocka utca

35 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Kiváló infrastruktúrával rendelkező 10. kerületi, 35 nm-es garzon eladó!

A lakás jelenleg egy szobából és egy nagy konyhából, előszobából és fürdőszobából áll. A konyha áthelyezésével és kisebb átalakítással amerikai-konyhás nappali és hálószoba alakítható ki. Azonban az ingatlan jó állapotú, üres, azonnal költözhető, frissen festett, a nyílászárókat kicserélték és mid redőnnyel felszerelt. A szoba falai plusz szigetelést kaptak. A meleg vizet és a megfelelő hőmérsékletet gáz cirkó biztosítja.
Délnyugati tájolásnak köszönhetően az ingatlan napfényes, szép belső kertre látunk rá az ablakokból. A lakáshoz tartozik egy 6nm-es tároló is, külön kulccsal zárható.

A 8000 Ft-os közös költség tartalmazza a szemétszállítást, az épület karbantartását és takarítását. A lakók csendesek, és rendszeretőek. Az épület elzárt területen van, tehát teljesen biztonságos. A parkolás bent az udvarban vagy az utcán oldható meg.
Az épületet folyamatosan szépítik, új nyílászárók kerültek beépítésre, a homlokzaton lévő hibákat kijavították. Tavaszra a lépcsőház festése van beütemezve.

Ideális lehet pároknak, első lakásvásárlóknak, vagy akár befektetés céljából is!
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 3.

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018