Budapesti lakás eladó, Ferencvárosban, Soroksári út, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencvárosban, Soroksári út, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencvárosban, Soroksári út, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencvárosban, Soroksári út, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencvárosban, Soroksári út, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencvárosban, Soroksári út, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencvárosban, Soroksári út, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencvárosban, Soroksári út, 1+1 szobásBudapesti lakás eladó, Ferencvárosban, Soroksári út, 1+1 szobás
Budapesti lakás eladó, Ferencvárosban, Soroksári út, 1+1 szobás
27 900 000 Ft489,5 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Budapesti lakás eladó, Ferencvárosban, Soroksári út, 1+1 szobás
Budapesti lakás eladó, Ferencvárosban, Soroksári út, 1+1 szobás
27,9 M Ft
489,5 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 20 558 3637
ReferensSzilágyi István György
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapesti lakás eladó, Ferencvárosban, Soroksári út, 1+1 szobás

57 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapesten a IX. kerületben, a Soroksári úton eladó földszinti, utcára néző, 57 nm alapterületű lakás. Az ingatan 2015-ben teljes felújításon esett át.

Ki lett cserélve a víz- és villanyhálózat, kialakításra került egy nappali, egy félszoba, fürdőszoba, külön WC és egy 16 nm-es állógaléria. A lakás új bejárati ajtót kapott, az utcafronton az ablak tökéletesen hang- és hőszigetelt. A lakásban gázkonvektoros fűtés van, használata a vastag falaknak és a hőszigetelt ablaknak köszönhetően igen gazdaságos. A konyhában új konyhabútor van, felette egy pakolásra alkalmas 15 nm-es galéria is kialakításra került.

A lakás alatt azzal egyező alapterületű, száraz, betonozott és szigetelt pince található, mely kizárólag a lakásból megközelíthető. Alkalmas lehet akár két szuterén szoba, akár barkácsműhely, akár pingpongszoba kialakítására.

Az ingatlan közlekedési kapcsolatai kiválóak, 5 perc sétányi távolságra található a 2-es, a 4-es és a 6-os villamos megállója, valamint a csepeli HÉV megállója. Óvoda és iskola a közelben található, így a lakás kisgyermekes családoknak is kiváló. Több egyetem gyalog is megközelíthető.

Referencia szám: 166888-IT
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018