Budapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteresBudapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteres
92 900 000 Ft761,5 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteres
92,9 M Ft
761,5 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+06 30 825 9921
IngatlanreferensGaramvölgyi Krisztián
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Ferencvárosi rehabilitációs területen az Üllői úton, 122 négyzetméteres

122 m2alapterület
4 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI AJÁNLAT !!!
4 az 1-ben:
4 különálló, újonnan kialakított apartmanlakás, teljes bútorzattal, berendezésekkel az árban.
IX. kerület rehabilitációs részén, tökéletes lokációban, a Klinikák és a Nagyvárad tér metróállomás közelében, a SOTE és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem campusaitól párszáz méterre 4 különálló, modern megoldásokkal, fiatalos stílusban kialakított apartmanlakás eladó.
A lakások egy rendezett, liftes épület 2. emeletén helyezkednek el. Az épület kis lakásszámú, mindössze 9 lakás található benne, nemrégiben le lett szigetelve.
Az apartmanok közül kettő az utcafrontra, kettő pedig a csendes belső kertre néz. A kialakításuk során minden tekintetben teljes felújítás történt.
Modern, nagy teljesítményű kombi kazán gondoskodik a fűtésről és a melegvíz előállításáról.
Az ablakok hő- és hangszigetelt, műanyag nyílászárók.
Az elektromos hálózat, vízvezetékek szintén teljes felújításon mentek át.
A lakásokba modern és esztétikus burkolatok, igényes szaniterek kerültek beszerelésre. A bútorok berendezések esztétikusak, kiválasztásuk során a praktikus lakberendezési elvek voltak a legfontosabb szempontok.
Az apartmanok 25 m2, 25,6 m2, 26 m2 és 35,3 m2 méretűek. Mindegyikben kihúzható ágy, ezen felül pedig egy-egy fekvőgaléria is található. A legnagyobb lakáshoz egy erkély is tartozik.
Minden lakásban külön mérhető az áram- és a vízfogyasztás is, így a rezsiköltségek könnyen elszámolhatóak a későbbiekben is.

A lakások hosszútávú bérlés keretén belül ki vannak adva, a bérlők az értékesítés után is maradnának.
Ajánlom mindazok számára, akik a tökéletes ingatlanbefektetést keresik. A környék jelenleg Budapest legkeresettebb része, a bérlők egyik kedvence. Az ingatlantól pár perces sétára található a SOTE összes épülete, ahol rengeteg, magas bérleti díjat fizető hallgató tanul. Nagyjából 200 méterre található a Közszolgálati Egyetem is, 2 metrómegállóra a Corvinus Egyetem.
A szemközti Corvin-negyedben rengeteg iroda és multicég, valamint a közelben épül a Telekom új központja is, ahol 4500 dolgozó fogja végezni munkáját.
Ők mind-mind potenciális és állandó bérlőjelöltek.
Amennyiben Ön szeretne évente 7% körüli, vagy magasabb hozamot realizálni, nem akar a kialakítás, berendezés nyűgével foglalkozni, ez az Ön számára tökéletes választás.
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 2.
  • erkély

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018