hirdetés
Eladó lakás Újpesten, IV. kerület Attila utca, 1+1 szobásEladó lakás Újpesten, IV. kerület Attila utca, 1+1 szobásEladó lakás Újpesten, IV. kerület Attila utca, 1+1 szobásEladó lakás Újpesten, IV. kerület Attila utca, 1+1 szobásEladó lakás Újpesten, IV. kerület Attila utca, 1+1 szobásEladó lakás Újpesten, IV. kerület Attila utca, 1+1 szobásEladó lakás Újpesten, IV. kerület Attila utca, 1+1 szobásEladó lakás Újpesten, IV. kerület Attila utca, 1+1 szobásEladó lakás Újpesten, IV. kerület Attila utca, 1+1 szobásEladó lakás Újpesten, IV. kerület Attila utca, 1+1 szobás
Eladó lakás Újpesten, IV. kerület Attila utca, 1+1 szobás
28 900 000 Ft578 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Újpesten, IV. kerület Attila utca, 1+1 szobás
Eladó lakás Újpesten, IV. kerület Attila utca, 1+1 szobás
28,9 M Ft
578 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 418 2192
IngatlanreferensBogáti Tamás
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás Újpesten, IV. kerület Attila utca, 1+1 szobás

50 m2alapterület
1 és fél szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

FELÚJÍTOTT LAKÁS, MŰEMLÉK JELLEGŰ POLGÁRI HÁZBAN!!! A 12 lakásos ház lakóközössége nagyon jó, a házban és az udvarán béke, nyugalom és csend van.
Bármilyen közlekedési eszközzel, akár BKV hajóval is(!), néhány perc alatt elérhető Budapest belvárosa. Negyed óra kellemes séta a vasúti hídon a Duna felett és máris rendelhetjük a sült hekket a Római parton. Indul innen több kerékpárút a hídon át Szentendrére illetve a belváros és a Margit-sziget felé is.
Számos óvoda, iskola, sportolási lehetőség van a közelben.
A bevásárlást is könnyen megoldhatjuk itt akár valamelyik közeli bevásárlóközpontban vagy a közkedvelt újpesti piacon, ami néhány perces sétával elérhető, és amely most épül újjá, hatalmas eladótérrel büszkélkedhet majd, a jelenlegin túl is minden igényt kielégítve.

A lakásban a közelmúltban gépészetileg és műszakilag teljeskörű felújítás történt.
A konyhába olasz burkolatok lettek beépítve a csokibarna magasfényű (nem blokk) konyhabútor mellé, amely Arizona fenyő vastag pulttal, design csappal és új beépített sütővel, tűzhellyel és Bosch mosogatógéppel került beszerelésre.
A fürdőszobába spanyol rocersa burkolatok kerültek, itt a falicsempe fényes hullámai és vízkék padlója a közeli Duna vizét idézik és a cementlap mintás, színes apró mozaik dekor teszi derűssé.

A lakás elosztása nagyon jó, élhető tereket biztosít. Ezt és a nagy belmagasságot kihasználva 5,5 m hosszan gardrób szekrény lett beépítve, elegáns antik tükör tolóajtókkal, mely rengeteg tárolóhelyet biztosít. A letisztult, természetes hatású fürdőszobabútorok és a többi enteriőrbe simuló fehér beépített szekrény szintén a vételár részét képezik.
(Ezek összértéke 1,5 millió forint.) A ház belső homlokzata jó állapotban van, több lakásban is nemrég végeztek felújításokat, a ház külső homlokzata még felújításra vár, de javításokat már itt is végeztek, a tető javítása is a közelmúltban történt.
A külső homlokzat renoválása után egy a környéken egyedülálló ékszerdoboz lehet az Öné.

28900000 Ft

Referencia szám: LK430482
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018