hirdetés
Budapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteresBudapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteres
31 900 000 Ft455,7 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteres
Budapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteres
31,9 M Ft
455,7 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5386
ReferensJandovics Zsolt
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest eladó lakás Óbudán a Bécsi úton, 70 négyzetméteres

70 m2alapterület
3 szoba
panellakás
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Nappalijában ülve a hegyeket akarja látni és nem akar a felújítással időt veszíteni és a panel programmal sem szeretne vesződni ? Jó helyen jár!
Eladásra kínálunk Óbudán, egy 70 nm-es, 3 szobás, étkezős, 6. emeleti, minőségileg felújított kitűnő állapotú panel lakást!
Az ingatlan az Eurocenter szomszédságában található, kiváló közlekedési lehetőségekkel. 1-es, 17-es, 19-es villamosok két perc sétával elérhetőek.
A panelprogramon átesett 10 emeletes társasház, kiváló állapotnak örvend nagyszerű lakóközösséggel. A három külön nyíló szoba akár négy szobává is alakítható igény szerint. A szakszerűen beépített 4 nm-es loggia kiválóan növelte a nappali lakóterét. A magas minőségű konyhabútor, gépeivel együtt megállapodás kérdése lehet. A lakás gyorsan birtokba vehető, akár pároknak, kis családoknak és befektetőknek is remek lehetőség!
Hívjon bizalommal!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018