Budapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utcaBudapest, II. kerület Szász Károly utca
Budapest, II. kerület Szász Károly utca
69 500 000 Ft615 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest, II. kerület Szász Károly utca
Budapest, II. kerület Szász Károly utca
69,5 M Ft
615 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 70 360 9358
IngatlanreferensGereben Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, II. kerület Szász Károly utca

113 m2alapterület
4 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda II. kerületének csendes utcájában, a Mechwart tér közelében, a Szász Károly utcában található. A környék közlekedés szempontjából kiváló, az utca végén áll meg a 4-es és 6-os villamos, mellyel gyorsan és könnyedén eljuthatunk a Széll Kálmán térre vagy akár a pesti oldalra is. A környék infrastruktúrája remek, a közelben található élelmiszerbolt, gyógyszertár, iskola, posta és néhány percre a Mamut Bevásárlóközpont és a Fény utcai piac is. Kikapcsolódási és sportolási lehetőségeket a Mechwart ligetben, illetve a 10 perc alatt elérhető Margit-szigeten találunk.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 5 szintes, téglaépítésű sátortetős társasház az 1940-es években épült. A házban 44 lakás található. Lift van a házban, melyhez 8 lépcsőn keresztül tudunk feljutni. A ház rendben van, jó állapotú. Homlokzat felújítás már megtörtént, hamarosan a lépcsőház, kapubejáró és a postaládák következnek.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A 113 nm-es, közepes állapotú, 3+1 szobás, erkélyes, összkomfortos lakás a társasház 3. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. A lakás kelet nyugati fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. A hálószoba és a konyha keleti irányba a csendes belső udvarra néz, a többi szoba utcai. A ház csendes, a lakás remekül alakítható, de akár egy kisebb és egy nagyobb lakásra is, így befektetésnek is kiváló. Az erkélyről rálátunk a közelben lévő Mechwart ligetre. Ötlet adónak kérem nézze meg a mellékelt alaprajzokat. A lakás bejárata függő folyosóról nyílik. Az ingatlan tehermentes.
LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 113 nm + 2 nm erkély
- Nappali: 25,5 nm
- Szoba 19,5 nm
- Szoba 20 nm
- Szoba: 9 nm
- Fürdő: 6 nm
- Konyha: 10 nm
- Előszoba: 19 nm
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg cirkó rendszer biztosítja.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 30.000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást a közös képviselet díját és a biztosítást.
TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik 2 db saját tároló egy a pincében, egy pedig az emeleten.
PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.
Irányár: 69,5 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • lift van
  • Épület emelet: 3.
  • erkély

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018