Eladó lakás Pesthidegkút-Ófalun, a Kulcs utcában, 3 szobásEladó lakás Pesthidegkút-Ófalun, a Kulcs utcában, 3 szobásEladó lakás Pesthidegkút-Ófalun, a Kulcs utcában, 3 szobásEladó lakás Pesthidegkút-Ófalun, a Kulcs utcában, 3 szobásEladó lakás Pesthidegkút-Ófalun, a Kulcs utcában, 3 szobásEladó lakás Pesthidegkút-Ófalun, a Kulcs utcában, 3 szobásEladó lakás Pesthidegkút-Ófalun, a Kulcs utcában, 3 szobásEladó lakás Pesthidegkút-Ófalun, a Kulcs utcában, 3 szobásEladó lakás Pesthidegkút-Ófalun, a Kulcs utcában, 3 szobás
Eladó lakás Pesthidegkút-Ófalun, a Kulcs utcában, 3 szobás
34 900 000 Ft303,5 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Eladó lakás Pesthidegkút-Ófalun, a Kulcs utcában, 3 szobás
Eladó lakás Pesthidegkút-Ófalun, a Kulcs utcában, 3 szobás
34,9 M Ft
303,5 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
+36 30 643 3801
MagánszemélyHomoki Gyöngyi
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás Pesthidegkút-Ófalun, a Kulcs utcában, 3 szobás

115 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Teljes körűen felújított ház eladó, Budapest, 2/A kerület Hidegkúton, a Patakhegyi út túloldalán lévő, besorolása szerinti :" belterületi zártkerti" ingatlan. A telek 866 nm, az alsó része enyhén lejtős. Található rajta egy 2000-ben téglából épült, 2016-ban teljes körűen felújított, kb. összesen 115 nm-es ház. Amely áll, egy 45 nm-es félszuterénból,(konyha nappali, mosókonyha,kamra) 40 nm -es földszinti (előszoba,fürdő,lakó szoba) és egy 30 nm- es emeleti szintből (fürdő, lakó szoba). A fűtést infra padlófűtés adja. A ház 12 cm-es dryvit redszerrel szigetelt, új műanyag 3 rétegű üvegezett panoráma ablakok mindenhol., Nagyon szép panorámás és napfényes minden ablakból.
Kertben gyümölcsfák vannak. A telek rézsűs, ideális formájú,tereprendezett, új Barabás térköves taraszositásokkal kb 200 nm-en, 2 kocsibeállóval.
A ház a környék adottságainak megfelelően, egyéb épületként van nyilvántartva a tulajdoni lapon. ezért bármiféle további modernizálás, felújítás a birtokon belül engedélyezett. Az ingatlan érvényes építési engedéllyel épült.
A házban villany van, a víz ciszternából megoldott, a szennyvíz emésztőbe távozik.
A környék eszményi, természetközeli, lélegzetelállító panorámával a környező hegyekre, ideális azoknak, akik el szeretnének távolodni a város zajától, nem akarnak sok szomszédot, kerülik a nyüzsgést, csend-béke nyugalmat szeretnének maguk körül....
A környéken több szomszéd kint lakik, gyerekesek is.
A teraszokról, nagyon szép, hatalmas, de kellő távolságban kialakított legelőt látni, ahol az egyik szomszéd lovakat, csikókat, pónikat tart, kedvtelésből. Nagyon szép látvány.
Nagyon fontos persze az ingatlan elhelyezkedése is, ami mégiscsak Budapest 2. kerület, a Patakhegyi úttól 2-3 perc autóval, ill. gyalog kb. 10 perc séta. Kilátás van a János hegyre, Szabadság hegyre, Hármashatár hegyre is.
Önnek és családjának lehet egy szép,tiszta, új háza, amit még senki nem használt, gazdaságos rezsijű, nagyon kedvező árú, Budapest legszebb, legnyugodtabb környezetében, tájvédelmi körzet határán, egy szép kiránduló hely szomszédságában.
Bármikor állok tulajdonosként, szíves rendelkezésére, kérem hívjon bizalommal. A 34 900 000 Ft-os ár irányár.
mutass többetmutass kevesebbet

  • CSOK igényelhető
  • elektromos
  • déli tájolás
  • Tulajdonostól
  • parkolás lakáshoz van kültéri parkoló

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018