Eladó lakás, Budapest, Víziváros, Magas utca, 1 szobás
32 500 000 Ft706,5 E Ft/m2
  • 45 fotó
  • Térkép
Eladó lakás, Budapest, Víziváros, Magas utca, 1 szobás
Eladó lakás, Budapest, Víziváros, Magas utca, 1 szobás
+36 70 412 3021
IngatlanreferensMerl Melinda
hirdetés

Eladó lakás

Eladó lakás, Budapest, Víziváros, Magas utca, 1 szobás

46 m2alapterület
1 szoba
tégla építésű
gáz (konvektor) fűtéssel

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Budapest legpatinásabb részén, történelmi események színterén, a Budai Vár lábánál, a Magas utcában, található a lakás, mely várja a leendő gazdáját.
A lakás, 46 négyzetméter, jelenleg 1 szobát foglal magában. A környék infrastruktúrája, éppúgy, mint a története pazar. 10 percen belül megtalálható, a mindennapi élethez szükséges, bevásárlási, közigazgatási intézmények sokasága, emellett, sport és rekreáció kedvelői is, megtalálhatják számításukat.
A tömegközlekedés kiváló, hisz: Buszok: 16,916,116,16A Villamos: 19,41 Közigazgatási intézmények is rendelkezésre álnak: Budavári Álltalános Iskola, Csíkhegyek utcai bölcsőde, óvoda Toldy Ferenc Gimnázium, Petőfi Gimnázium.
Számos kikapcsolódási lehetőség színesíti a hétköznapok forgatagát, többek között Várkert Bazár és számos Múzeum, kellemes korhű vendéglátóegységek, melyek közt, a régi macskakövön sétálva, élheti át a környék lehengerlő hangulatát.
A társasház jó állapotú, építésekor kialakított esztétikumát sikerült megőriznie. A társasház 12 lakásból áll és anyagi helyzete rendezett. A társasház lakói gondosan ügyelnek a tisztaságra és biztonságra. A lakás átlagos állapotú, szerencsére átalakítási lehetőségekkel is bír, könnyedén kellemes és élhető, 1+1 szoba kialakítható, például a ma közkedvelt amerikai stílusú konyha is kialakítható, az erről szóló látványterveket a képek között megtalálja. A 325 cm-es belmagasságnak köszönhetően akár galériázható is. Fűtése gázkonvektorral megoldott, célszerű a fűtésrendszert korszerűsíteni akár parapetes „mini” cirkóval. A melegvizet villanybojler biztosítja. Közös költség: 13800 Ft.- mely magában foglalja a korlátlan vízfogyasztást. A műanyag ablakok DK- felől engedik be a napfényt, minden helységbe. Ezáltal kora délutántól, élvezheti a fényárban úszó, Pazar Budai Várat és azt körül ölelő kilátást.
A szoba jó állapotú, hagyományos tömörfa parketta borítja.
Az ingatlan számos beépített szekrénnyel könnyíti a tárolást, épp úgy, mint a kamra.

Ritka lehetőség ezen a környéken lakást vásárolni, jöjjön tekintse meg és szeressen bele Ön is!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017