Budapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadvaBudapest, I. kerület cím nincs megadva
Budapest, I. kerület cím nincs megadva
130 500 000 Ft1,1 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Budapest, I. kerület cím nincs megadva
Budapest, I. kerület cím nincs megadva
130,5 M Ft
1,1 M Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
IngatlanreferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Budapest, I. kerület cím nincs megadva

121 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budapest és az I. kerület egyik patinás és kedvelt részén, Krisztinavárosban épül. Elhelyezkedése okán jó a tömegközlekedése és az autóval való megközelítés lehetősége is. A közeli Alkotás úton, illetve Krisztina körúton több busz és villamos is elérhető, melyekkel a város minden pontja, de az autópályák is gyorsan elérhetőek. A közelben jelenleg megtalálható Bevásárló központ, több sportolási lehetőség (TF, MOM), de a Sportkórház is. A környéken a közeljövőben több átalakítás, városképi változás várható a Déli pályaudvar funkció-váltásához kapcsolódóan, amelyek tovább szépítik és zöldítik majd a környéket.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 839nm-es telken az építési engedély jogerőre emelkedését követően egy 28 lakásos, liftes társasház épül. A ház földszintjén két üzlet/iroda kerül kialakításra, míg az emeleteken öt-öt lakás lesz, melyek közül az I. emeleten kettő igény esetén megosztható.
A ház alatti teremgarázsban a gépkocsibeállók mellett tárolók is kialakításra kerülnek.
A homlokzatra hatékony szigetelés és mészkő burkolat kerül, a II. emelettől a lakások erkélyesek. A homlokzat szépségét az egységes árnyékolástechnika is biztosítja.
LAKÁSOK JELLEMZŐI:
A lakásokexkluzív, magas minőségű anyagokkal és kiváló minőségben készülnek. A nagy ablakoknak köszönhetően a lakások hangulata igen kellemes, tájolásuk miatt világosak, naposak. Fokozott hő- és hangszigetelésű, háromrétegű üvegezésű külső nyílászárók kerülnek beépítésre. A bejárati ajtók MABISZ minősítésű biztonsági ajtók.
Magas minőségű burkolatok, kerámia szaniterek, csaptelepek kerülnek beépítésre. Előkészítésre kerül a klíma és a riasztó.
A kivitelezés során egyéni vevői elképzelések megbeszélés alapján figyelembe vehetőek.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A ház A+ energetikai besorolással, házközponti kazánról egyedi mérés mellett működő fűtésrendszer kerül kiépítésre.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház körüli közterületen van lehetőség, kerületi lakosoknak nagyon kedvezményesen, illetve a teremgarázsban vásárolható beállóhely, melyek ára 4M a teremgarázsban, míg a földszinti beállók ára 3,5M forint.
TÁROLÓ:
A teremgarázsban található tárolók ára 400.000,- forint/nm.
KÖLTSÉGEK:
A vételárat alapesetben az alábbi ütemezés szerint kell megfizetni:
1. 1 millió regisztrációs díj (ügyvédi letétbe), mely az építkezés megkezdésekor kerül a beruházó számlájára
2. 10 % foglaló regisztrációs díj beszámításával az (elő)szerződés megkötésekor az építkezés megkezdését követő 15 napon belül.
3. 20 % vételár-rész a szerződés megkötésekor
4. 30 % szerkezetkész állapot (teherhordó falak, tető) elérésekor
5. 30 % emelt szintű szerkezetkész állapot elérésekor
6. 10 % kulcsrakész állapot
A lakásokra CSOK-ot és bankhitelt is igénybe lehet venni.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hasznos alapterülete 100nm, melyet az összesen 55,1nm nagyságú teraszok nagyobbítanak. Az amerikai konyhás nappali 36,47nm, míg a szobák 18,25nm, 11,53nm és 10,61nm nagyságúak. A bentlakók kényelmét egy 1,66nm nagyságú háztartási helyiség segíti. A lakásban praktikusan két fürdőszoba került kialakításra, melyek 5,58nm és 5,10nm nagyságúak illetve egy külön WC, mely 1,47nm.
A lakás vételára kulcsrakész állapotban: 149,4MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018