hirdetés
Eger eladó sorházEger eladó sorházEger eladó sorházEger eladó sorházEger eladó sorházEger eladó sorházEger eladó sorházEger eladó sorház
Eger eladó sorház
40 500 000 Ft192,9 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Eger eladó sorház
Eger eladó sorház
40,5 M Ft
192,9 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+06 20 217 4647
IngatlanreferensSinglár Kata
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó sorház

Eger eladó sorház

210 m2alapterület
9 szoba
állapotú
300 m2telekméret

Az eladó sorház leírása Jelentem az ingatlant

Az Ingatlan Eger Kft. kínálatába került Egerben a Maklári úton, belvároshoz, strandhoz közel lévő, jelenleg 4 egységből álló, azonban akár önálló albetétekre is szétosztható ingatlan együttes. Kellemes, virágos kertjében szívesen pihentek eddig is a belföldről és külföldről érkező vendégek.
Utcafronti részén, a földszinten egy 2 helyiséges üzlethelyiség található, fodrászat és kozmetikaként üzemelt eddig. A tetőtérben, efölött egy 3 szobás apartman van, melyet egy kültéri lépcsőn közelíthetünk meg. A földszinten további két konyhával, fürdővel ellátott, kisebb apartman található. Az udvar hátsó részén pedig egy 4 szobás, konyhás, 3 fürdős, különálló ház szolgálja ki a vendégeket.
A legtöbb apartmannál önálló közüzemi mérőórán ellenőrizhető a fogyasztás, éjszakai és ipari áram is be van kötve. Nyílászárói hőszigetelt, műanyag ablakok és ajtók. Meleget a helyiségekben lévő konvektorok biztosítanak, a meleg vízért fali, gázbojlerek felelnek.
Az ingatlanon 2000-ben egy nagyobb felújítást végeztek. Vezetékeket cseréltek, új helyiségeket létesítettek, festettek, burkoltak, azonban mégis szükséges némi felújítás, korszerűsítés. A meglévő ügyfélkör biztosíthatja a jövedelmezőséget.
Ha viszont egy több generációs házat keres a család, a külön bejáratú egységek ezt tökéletesen biztosítják, és egy saját vállalkozás beindításához is marad helyiség!
mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018