Üllő eladó új építésű ikerházÜllő eladó új építésű ikerház
Üllő eladó új építésű ikerház
30 300 000 Ft315,6 E Ft/m2
  • 2 fotó
  • Térkép
Üllő eladó új építésű ikerház
30,3 M Ft
315,6 E Ft/m2
  • 2 fotó
  • Térkép
+06 30 960 5739
IngatlanreferensDankó András
Telefonálok
30300000
hirdetés

Eladó ikerház

Üllő eladó új építésű ikerház

96 m2alapterület
4 szoba
400 m2telekméret

Az eladó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Siessen, nehogy lemaradjon róla! Üllő csendes részén eladó új építésű ikerház 3 szoba + nappalival, amerikai konyhás étkezővel.
Minőségi kivitelezésben, igényeseknek, új építésű ikerház a piacon!
Üllő városában, családi házas környezetben, eladóvá vált egy új építésű ikerház. Az ingatlant a kivitelezője a lehető legjobb minőségben tervezi elkészíteni, első osztályú anyagokból, minőségi munkával. Exkluzív megjelenés és luxus jellemzi az épületet, az ikerház két oldala hangvédő fallal elválasztott, teljesen privát családi életet biztosítva. A belső színek és a burkolatok még kiválaszthatóak, álmodja meg saját ízlése szerint a belső hangulatot, a harmóniát, kulcsrakész átadás 2017. végén várható. Az épület belső kialakítása impozáns és remek kivitelezésre vall, ugyanis a nappali szegmense napfénnyel borított, az innen nyíló terasz csak emeli értékét, hátsó udvarunk, előkertünk és a ház melletti terület kitűnően alkalmas füvesítésre, zöld növények telepítésére. A konyha-étkező rész tágas, félköríves hangulatos ablakokkal övezve. Ezen kívül 3 teljes értékű szoba található az ingatlanban, fürdővel, külön wc-vel, tárolásra alkalmas helyiséggel, vagy kamrával. A kerítés tökéletesen illeni fog a ház külső színéhez, a sötétebb tetőt kompenzálva, maga az épület egy kis mediterrán csoda lesz a házak között. A ház természetesen a legmodernebb fűtéstechnikával, kondenzációs kazánnal felszerelt, műanyag nyílászárói és belső ajtói a legjobb minőséget tükrözik, energetikai szempontból a vastag tégla fal és a szigetelés nagyon olcsó rezsi számlát eredményez. Legyenek Önök azok családjával, akik gyermekeiket ebben a gyönyörűségben szeretnék felnevelni. Az ingatlanra a 10+10 mFt CSOK igényelhető, foglalják le még ma maguknak!
TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: www.haziko.hu
Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!
HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.
14 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!
HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.
2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017