Budapest, XXII. kerület Nagytétényi útBudapest, XXII. kerület Nagytétényi útBudapest, XXII. kerület Nagytétényi útBudapest, XXII. kerület Nagytétényi útBudapest, XXII. kerület Nagytétényi útBudapest, XXII. kerület Nagytétényi útBudapest, XXII. kerület Nagytétényi útBudapest, XXII. kerület Nagytétényi útBudapest, XXII. kerület Nagytétényi útBudapest, XXII. kerület Nagytétényi útBudapest, XXII. kerület Nagytétényi útBudapest, XXII. kerület Nagytétényi útBudapest, XXII. kerület Nagytétényi útBudapest, XXII. kerület Nagytétényi útBudapest, XXII. kerület Nagytétényi út
Budapest, XXII. kerület Nagytétényi út
14 000 000 Ft350 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Budapest, XXII. kerület Nagytétényi út
Budapest, XXII. kerület Nagytétényi út
14 M Ft
350 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 70 465 7036
IngatlanreferensKovács István
Telefonálok
hirdetés

Eladó házrész

Budapest, XXII. kerület Nagytétényi út

40 m2alapterület
1 szoba
állapotú
45 m2telekméret

Az eladó házrész leírása Jelentem az ingatlant

Eladóvá vált a XXII. kerületben a Nagytétényi úton egy 40nm.-es, központi helyen lévő házrész egyik jó állapotban lévő lakása. Egy szoba konyhás otthon nagy részben felújított, fűtése pedig gázkonvektoros. Az étkezős konyha legjellemzőbb tulajdonsága, hogy nagyon tágas, világos igazán központi helye tud lenni a lakásnak. Ennek a felújítása során új járólapokat, burkolatokat kapott és a műszaki állapota is friss. A szoba parkettás, amit már nem kell csiszolni és a szobára is ugyanaz a nagy térérzet jellemző. A szoba mellett egy másik szoba kialakítására van lehetőség, mert mellette kifejezetten ehhez a lakáshoz tartozik egy 10nm-es jelenleg tárolóként funkcionáló helyiség. Amennyiben ezt a lakáshoz nyitják, máris egy 50nm lakást kapunk, amiben 2 szoba, egy tágas konyha és egy fürdőszoba van, tehát kevés ráfordítással nagy változtatásra ad lehetőséget. Ebben az esetben a lakás akár már kisebb családok részére is alkalmas otthon lehet. A sarokkádas fürdőszoba műszaki és esztétikai szempontból felújított és itt találjuk a Wc-t is. A meleg vizet egy 80 literes energiatakarékos villanybojler biztosítja. További előnye a lakásnak, hogy közvetlenül a bejárat előtt kialakítható és szeparálható egy 45nm-es kertrész is.
A közelben a mindennapi élethez szükséges bevásárlási lehetőségek mellett, a közigazgatási egységek is pár perc sétával elérhetők.
Közlekedése kiváló, tömegközlekedés: 33-as busz Móricz Zsigmond térig és a 133E Újpalota, Nyírpalota útig, autó: M0-ás, illetve az M6-os autópálya könnyen és gyorsan elérhető.

Ha ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017