hirdetés
Tét 3 szobás családi ház eladó a Mátyás király utcábanTét 3 szobás családi ház eladó a Mátyás király utcában
Tét 3 szobás családi ház eladó a Mátyás király utcában
9 000 000 Ft77,6 E Ft/m2
  • 2 fotó
  • Térkép
Tét 3 szobás családi ház eladó a Mátyás király utcában
9 M Ft
77,6 E Ft/m2
  • 2 fotó
  • Térkép
+36 20 584 9630
ReferensMiklós Dóra
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Tét 3 szobás családi ház eladó a Mátyás király utcában

116 m2alapterület
3 szoba
1570 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A hirdetésben szereplő ingatlan nyilvános árverésen, végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg. Az árveréssel kapcsolatos információkat e-mailben tudjuk elküldeni, amennyiben továbbítja nevét, telefonszámát, e-mail címét a miklos@titanproperty.hu címre.

Szolgáltatásunk díjmentes Vevőink részére, segítünk a teljes vételi folyamatban. Az ingatlan tehermentesen és beköltözhetően kerül átadásra a teljes vételár megfizetése után.

Az ingatlan tartozékai és jellemző tulajdonságai: Megközelíthetősége: kiépített, pormentes út. Talajának minősége: kötött, növényzete: kultúrnövény, füves terület. Az ingatlanon lévő épület egyszintes, alapozása: beton, szigetelés nincs. Falazata: tégla, tetőszerkezete: fa szerkezet, régi tetőcserép, ereszcsatornával ellátva. Építés éve: kb. 1980. Állapota: közepes. Alapterület: kb. 116 négyzetméter. Az épületben lévő helyiségek: 3 szoba, 1 konyha, 1 fürdő wc-vel egybeépítve, 1 folyosó, 1 kamra, 1 kazánház. A szobák, a kamra és a kazánház beton burkolatú, a konyha és a fürdő járólapos. Fűtése: központi fűtés. Közművesítettsége: vezetékes víz-villany-csatorna. Melléképületek: garázs és 3 db tároló, a garázs tégla, 2 tároló blokktégla, a harmadik faépítésű. A melléképületek tetőszerkezete fa palatetővel, eresz nincs. Garázs kb. 80 négyzetméter, a 3 db tároló kb. 50 négyzetméter, állapotuk közepes.

Az ingatlan becsértéke/kikiáltási ára beköltözhetően: 9 000 000 Ft.

Vételi ajánlattétel időtartama: 2018.05.10.-tól 2018.07.09. 09:00-ig.


Amennyiben a meghirdetett ingatlan felkeltette érdeklődését, hívja munkatársunkat. Az online árverés az MBVK honlapján az Ingatlanárverési Hirdetmény Ismételt Árverési Eljárások között megtalálható.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018