hirdetés
Siófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányonSiófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányon
Siófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányon
82 000 000 Ft410 E Ft/m2
  • 34 fotó
  • Térkép
Siófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányon
Siófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányon
82 M Ft
410 E Ft/m2
  • 34 fotó
  • Térkép
+36 70 428 2525
IngatlanreferensGyarmati László
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Siófok 5 szobás családi ház eladó a Beszédes József sétányon

200 m2alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
699 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Siófokon, az Aranyparton egy ugrásnyira a víztől 00227-es számon a LIDO HOME ingatln iroda kínálatában  ez a luxus kivitelben épült (s még nem teljesen befejezett) családi ház.

Földszintjén egy szép tágas, nagy üvegfelületű nappali várja a betérőket, - mely eredeti Olasz, elegáns kivitelű, márványlappal burkolt, padlófűtéses és radiátoros megoldással. Nyáron, az elviselhetetlenül meleg napokon, a kellemes hőérzetet klíma-berendezés is biztosíthatja. Ebből a nappaliból közelíthető meg a tágas konyha étkezővel, a földszinti hálószoba, mely fürdőszobával és szintén klímával rendelkezik. 

Az épület felső szintjén 3 hálószoba nyújt pihenésre lehetőséget, trópusi fa parketta burkolattal, - mely a természet közelségét még jobban felerősíti - illetve 2 fürdőszoba biztosítja a nyugodt tisztálkodást.

A pince szinten páratlanul praktikus megoldással készült a tároló helyiség. Gépkocsival megközelíthető a bevásárlásból hazaérkezőknek egy beadó ablak, mely közvetlenül kapcsolatban van a hűtő és tároló térrel. Ezen a helyen van még a kazánház, a mosógép és egy kis pihenési lehetőség.

A mennyezet mestergerenda megoldással készült, mely igen egyedülálló, megnyugtató hangulatot biztosít. 

 Az udvar viakolor burkolatú, szép zöld felület kialakításának lehetőségével. 

A fűtésrendszer Buderus kazánnal, a külső hőszigetelés 12 cm-es szigetelőréteggel és hőszigetelő vakolattal megoldott.

(Ezen az ingatlanon túl több, mint 2.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a  Balaton Déli partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?)

Amennyiben a 00227-es számú siófoki vízközeli családi ház, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor  telefonon.

- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel segít Önnek!

LIDO HOME – A balatoni ingatlanok specialistája!

Hétvégén is állunk rendelkezésére!

 
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018