hirdetés
Eladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcábanEladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcában
Eladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcában
49 900 000 Ft356,4 E Ft/m2
 • 24 fotó
 • Térkép
Eladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcában
Eladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcában
49,9 M Ft
356,4 E Ft/m2
 • 24 fotó
 • Térkép
+36 70 610 1092
ReferensNovák Emese eladó ingatlanok
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó 5 szobás Siófok az Akácfa utcában

140 m2alapterület
5 szoba
Felújított állapotú
860 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlantAzonosító: 191

Balatontól mindössze 300 méterre található ez a nagyon hangulatos, teljesen felújított parasztház jellegű nyaraló. A balatonszéplaki nyaralóház nyugodt részen, csendes mellékutcában elegáns szomszédok között helyezkedik el, a népszerű szabad strandtól pár perc sétára.
Az igényes, 2 méter magas tömör, mediterrán hangulatú kerítéssel körülvett telek 860 nm, a ház alapterülete 140 nm. A balatoni nyaraló lakóház besorolású, 1960-ban épült, külső falai 40 cm vastagok, a belső válaszfalak is téglából készültek. A sátortetőt cserép fedi, a tetőtér beépíthető.
A siófoki eladó családi ház lakótere összesen 140 nm, a háznak 2 bejárata van, akár 2 lakást, apartmant ki lehet benne alakítani. A nyaraló 2 előszobával, összesen 4 hálószobával, egy kádas és egy tusolós fürdőszobával, 1 külön wc-vel, egy nappalival és egy konyhával rendelkezik. A szobák közül 2 egymásba nyílik. Az épület állapota kiváló, legutóbb 2010-ben került felújításra, nagyon jó minőségű burkolatok, nyílászárók beépítésével. A felhasznált anyagok, szaniterek, a beépített bútorok, a konyhabútor mindegyike elegáns, luxusminőségű. A radiátoros cirkofűtést a nappaliban fatüzelésű kandalló egészíti ki. A konyhabútor teljesen gépesített, gáztűzhely, villanysütő, mosogatógép került beépítésre. A balatonszéplaki eladó ház kifejezetten világos a nyílászárók nagy mérete és a szobák nyugati tájolása miatt. A ház kert felőli oldalán nyitott terasz került kialakításra, hátul nagyméretű fedett terasza van.
A siófok-széplaki eladó nyaraló egyedi kombi cirkó radiátoros fűtéses. Távfelügyeletre bekötött külső- belső- riasztóval, a nyílászárókon szúnyoghálóval rendelkezik.
A kertben kerti tó csobogóval, kőgrill, szaletli, fedett tárolók vannak. A kert locsolását kút biztosítja.
A balatonszéplaki eladó ingatlan udvarába akár 4 autóval beállhatunk az automata kapun keresztül.
mutass többetmutass kevesebbet

  Környék bemutatása

  hirdetés

  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

  Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

  © 2018