Családi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteresCsaládi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteres
Családi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteres
13 900 000 Ft231,7 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteres
Családi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteres
13,9 M Ft
231,7 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+06 30 960 5739
IngatlanreferensDankó András
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Családi ház eladó Pilisvörösvár, 60 négyzetméteres

60 m2alapterület
2 szoba
állapotú
400 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Sürgősen eladó egy Pilisvörösváron található ingatlan, mely csendes helyen fekszik, és mégis mindenhez közel található. A főváros 15 km-en belül elérhető. A ház 60 négyzetméteres, 2 szoba összkomfortos, a szobák szalagparkettásak, a többi helység járólapos. A fürdőszoba és a wc külön van, az épületben külön található még egy ebédlő helyiség is. A szobák fűtése gázkonvektor. Az előszoba-konyha részen egy kandalló elhelyezésével biztosítható a meleg. Ehhez ugyanis egy plusz kéményt felrakatott a tulajdonos, de szükség szerint az egyik szoba fűtését is pluszban rá lehet kötni a kéményre. A fürdőbe egy termosztátos hősugárzó is feltehető még pluszban, mert korábban is volt. Víz, csatorna, villany, gáz, minden be van vezetve az ingatlanba. A bejárat előtt egy fedett rész lett kialakítva, ami véd az esőtől, és esetleg autóval is lehet ott parkolni. A telekrész lépcsősen van kialakítva. Az udvarban található még egy melléképület, ami szerszámok és fa tárolására szolgál. A kert 400 négyzetméter, mely egy pici magáncélú gazdálkodásra is alkalmas, illetve alma, sárgabarack és meggyfa nő a kertben, finom terméssel. Az ingatlanra tetőtér beépítés lehetséges, a tulajdonos meg is rendelte hozzá a téglát, de nem valósította meg az építkezést, ezért az anyagot otthagyná az új tulajdonosoknak akár egy szocpolból történő felújítás, bővítés reményében. A háztól 5 percre van az orvosi rendelő, mentőszolgálat, 10 percre a vasút és bevásárlási lehetőség, 15 perc az óvoda, iskola, művelődési ház. Az ingatlan irányára 14 millió Ft lenne, várjuk jelentkezését a mihamarabbi eladás reményében, az ingatlan azonnal költözhető.
TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA http://haziko.hu
Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!
HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.
12 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!
HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft. 2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018