Monor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi házMonor eladó családi ház
Monor eladó családi ház
49 400 000 Ft211,1 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
Monor eladó családi ház
Monor eladó családi ház
49,4 M Ft
211,1 E Ft/m2
  • 26 fotó
  • Térkép
+06 30 960 5739
IngatlanreferensDankó András
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Monor eladó családi ház

234 m2alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
911 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Monor legszebb, leghangulatosabb utcájának, legjobban megépített családi háza.
Egy saját részre megépített, szakszerűen megtervezett, minőségileg megépíttetett családi házról beszélünk, a legjobb fekvésű telken, városközponthoz, közlekedéshez, közintézményekhez, mindenhez nagyon közel, mégis a legcsendesebb utcában, nagyon jó szomszédsággal megáldva.
Megvásárlásra kínált ingatlanunk irodánk ajánlásainak gyöngyszeme, az épületnek belső kivitelezés szempontjából nincsen párja, pazar kilátás vár minket a nappaliból a hátsó kertre, az alsó szinten is található hálószoba, ami nagyon nagy érték, az emeleten további 3 szoba, melyből kettő háló, egy dolgozó funkciót tölt be, plusz külön fürdőszoba található.
A földszinten van a konyha, külön étkező és külön nappali szegmensünk, elszeparálva a hálószobától, ide is tartozik egy fürdő, az udvarban pedig egy további, második generációs kis épület áll rendelkezésünkre, idősebb generáció részére, összeköltözőknek.
Gyermekekkel az ingatlan kiválóan lakható, megtalálható benne a felnőtt szekció, az emeleten pedig a gyermekek területe, két részre osztva az épületet, mégis együtt, egy légtérben. Közös családi, vagy baráti összejövetelekre hűvösebb időben kiválóan alkalmas a hatalmas, tágas és napfényes nappali, de nyáron, jó időben a legkitűnőbb hely erre az udvar, kerti kiülővel, fedett terasszal, puha fűvel, árnyas pázsittal, zöldnövények között, egy igazi paradicsomi édenkertben.
Az épület természetesen TÉGLA, belső dupla garázzsal, 35 m2-en. A kerti pikniképület 30m2-en konyha-étkező, fürdő és tálaló térrel. Fedett teraszunk 11 m2, nyitott terasz 7 m2.
A ház pontos paraméterei az alábbiak szerint alakulnak szintenként: nettó 120 m2 az alsó szint, itt a nappali 33 m2, a hálószoba 16 m2, az egyik gardrób 7 m2, a második 5 m2, a mosókonyha ifraszaunával szintén 7 m2, a szárító-vasaló helyiség 16 m2, a konyha 11 m2, az étkező külön 12 m2, a kamra 2 m2, a lenti zuhanyzó 3 m2, a közlekedő/előszoba 3 m2. Az emeleten kettő teljes értékű szoba található 18 m2 és 12 m2, a dolgozó 4 m2, a fürdő 9 m2, a közlekedő 6 m2.
Az udvarban térkő buroklat és a legszebb, gyönyörűen zöldellő pázsit vár minket, előkerttel, mely locsolórendszerrel csodásan és könnyen karbantartható. A garázskapu elektromosan működő, billenő, a bejárat elektromos tolókapu. A ház klímával és riasztóval felszerelt, a nappalit díszítő kandalló pedig az ingatlan központja és ékköve.
Az ingatlan az év lakóháza díjat is elnyerte a korábbiakban.
Legyen Ön is személyesen szemtanúja ennek a szépségnek, kérjen kollégáinktól egy időpontot közös megtekintésre, bármikor nagyon szívesen állunk rendelkezésére.
TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: www.haziko.hu
Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!
HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.
14 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!
HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.
2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

hirdetés

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018