Eladó 6 szobás családi ház MiskolcEladó 6 szobás családi ház MiskolcEladó 6 szobás családi ház MiskolcEladó 6 szobás családi ház MiskolcEladó 6 szobás családi ház MiskolcEladó 6 szobás családi ház MiskolcEladó 6 szobás családi ház MiskolcEladó 6 szobás családi ház MiskolcEladó 6 szobás családi ház MiskolcEladó 6 szobás családi ház MiskolcEladó 6 szobás családi ház Miskolc
Eladó 6 szobás családi ház Miskolc
34 990 000 Ft184,2 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Eladó 6 szobás családi ház Miskolc
Eladó 6 szobás családi ház Miskolc
35 M Ft
184,2 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
20 440 6636
IngatlanreferensRenkné Ilona
Telefonálok
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó 6 szobás családi ház Miskolc

190 m2alapterület
6 szoba
állapotú
720 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A Csabai kapuban, csendes utcában eladó egy kétszintes, szintenként külön bejárattal és önálló lakrésszel rendelkező családi ház, az udvarban található két garázzsal.

Mindkét szinten kialakításra került 3 szoba, egy étkező - konyha, egy fürdő, egy kamra és egy terasz. A szobákban a padló burkolata faparketta, az egyéb helyiségekben kerámia lap. Mindkét szintnek saját gázkazán biztosítja a fűtését és a meleg víz ellátását. A hőleadók mindkét szinten lapradiátorok. A földszinti lakrészben alternatív fűtési lehetőség a két szobában elhelyezett cserépkályha. Mindkét lakrészhez tartozik egy a déli oldalon elhelyezkedő terasz. Az épület alatt két pincehelyiség is található.

A 720nm-es kertben két különálló garázs is található. A két önálló lakrész társasházzá is nyilvánítható. Alkalmas két generáció együtt élésére, vagy olyan vállalkozás céljára is melynek az alsó szintjén kialakítható az iroda, felső szintjén pedig az önálló lakrész.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017