hirdetés
Eladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcábanEladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcábanEladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcábanEladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcábanEladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcábanEladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcábanEladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcábanEladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcábanEladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcábanEladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcábanEladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcábanEladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcábanEladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcábanEladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcábanEladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcábanEladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcában
Eladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcában
9 500 000 Ft86,4 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Eladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcában
Eladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcában
9,5 M Ft
86,4 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 700 4908
IngatlanreferensAdorján Alin
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó 2+4 szobás családi ház Lőrinci a Tabán utcában

110 m2alapterület
2 és 4 fél szoba
felújítandó
589 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Lőrinciben egy felújítandó családi ház. A ház egy csendes aszfaltozott mellékutcában található. Vegyes tüzelésű kazán illetve gáz konvektorok biztosítják a meleget. A ház több szintből áll. Az utcaszinten található egy garázs, kazán ház, kamra és tároló helyiség is.
Az alsó szinten van egy étkező, konyha, előszoba és WC. A félemeleten két szoba, fürdőszoba, és egy hatalmas tér ami régen két szobából állt csak a tulajdonos összenyitotta. A tetőtérben pedig egy szoba, aminek az ablakaiból kilátni az elénk táruló mezőre. A kert a ház háta mögött helyezkedik el, gyümölcsfák és virágok díszítik. A kert felé található egy kis terasz. Ajánlom NAGYCSALÁDOSOKNAK és CSENDRE VÁGYÓKNAK!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018