hirdetés
Eladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobásEladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobás
Eladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobás
9 000 000 Ft112,5 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobás
Eladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobás
9 M Ft
112,5 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 685 4333
ReferensAdorján Mirjam
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház Lőrinci a Lőcsei utcában, 3 szobás

80 m2alapterület
3 szoba
állapotú
1071 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

CSAK AZ OTP Ingatlanpont kínálatában találta meg ezt a 1970-ben épült, Lőrinci egyik legcsendesebb utcájában épül családi házat.
A ház összeségében teljesen rendben van, mind állapotában, mind korának megfelelően. Belső elrendezése hagyományos, elől 2 szoba, (melyek egymásból is átjárhatók), az egyiket jelenleg konyhának alakították ki. Előszobájából egy zuhanyzó és egy különálló WC nyílik, és egy folyosó, melyen a hátsó szobába jutunk. Ez anno konyha volt, így itt is ki van építve a víz és a lefolyó. A szobából egy fürdőkádas fürdőszoba nyílik.
Ebből a hátsó szobából ki tudunk menni egyből az udvarra, ezáltal ez a szoba önálló lakrészként is használható, vagy újbóli konyhaként is működhet. EZ NAGYBAN EMELI AZ ÉRTÉKÉT! A szoba laminált parkettás. Mellette egy rendezett tároló helyiség van, amit adott esetben össze lehet nyitni, és ezáltal még több szoba is kialakítható.
Szobái parkettásak, a többi helyisége járólapozott, de van amire még linóleumot is tettek. Burkolása még nem volt felújítva!
Villanybojler adja a melegvizet, be van vezetve az ipari áram is.
Udvarában ásott gyűrűs kút, több termő gyümölcsfa, és diófa is emeli az ingatlan értékét!
Összességében, aki csendre, nyugalomra és könnyen megközelíthető házra vágyik, az már meg is találta!
Maximum 10 percre van a távolsági buszmegálló, és a vonatmegálló is, mellyel közvetlenül Budapestre utazhat.
Ugyan ilyen közel van az óvoda, az iskola, több üzlet is, és pár házra van csupán a körzeti orvosi rendelő.
Referenicaszám: M96998
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018