hirdetés
Kübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobásKübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobásKübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobásKübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobásKübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobásKübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobásKübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobásKübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobásKübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobásKübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobásKübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobásKübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobásKübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobásKübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobásKübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobás
Kübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobás
8 800 000 Ft117,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Kübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobás
Kübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobás
8,8 M Ft
117,3 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+06 70 772 7243
ReferensLajos Zsuzsanna
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Kübekházai családi ház eladó, 75 négyzetméteres, 3 szobás

75 m2alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
1100 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kübekházán, csendes, családias zsákutcában, mégis a központhoz közeli elhelyezkedéssel eladóvá vált egy 75 négyzetméter alapterületű, 1100 nm-es telken elterülő, komoly korszerűsítésen átesett vályog falazatú családi ház. Az ingatlanban három egész méretű szoba található (alaprajz szerinti elosztással), továbbá konyha, étkező, fürdőszoba és wc egy helyiségben.

Az ingatlant az elmúlt 3 évben részlegesen felújításra került. Három nyílászárót műanyagra cseréltek, az ablakok részben redőnyözöttek, a bejárati ajtót új, szigetelt ajtóra cserélték. A villany hálózat korszerűsítése megtörtént, mindenhol réz vezetékek találhatóak, valamint a vízhálózat is új, az épület csatornázott. A tető kimondottan jó állapotban van, a falazat stabil, masszív. Kiépítésre került a ház oldalában végighúzódó fedett terasz, mely kellemes árnyékot biztosít a nyári melegben. A fűtést egy új, vegyes tüzelésű kazán biztosítja (fa vagy szén) a házban, valamint egy fa tüzelésű kandalló. Gáz nincs bevezetve az épületben. A villany és víz egyedi mérős. A fürdőszoba teljesen felújított.

Az épület mellett található a kazánház és melléképületek, melyek akár állattartást is lehetővé tesznek. A telek mérete lehetővé teszi akár egy kisebb gazdaság működtetését vagy az önellátást.

A ház tökéletes választás lehet családok, vagy családot tervezők számára, vagy akár a nyugdíjas évekre is. A házba komoly korszerűsítések történtek már eddig is, további csinosítgatással egy igazán korszerű, komfortos otthon varázsolható belőle.

Bármely felmerülő kérdéssel hívjon bizalommal, ha eladna, ha venne, ha tájékozódna. Régió Ingatlanház " Az Ön otthona a Mi szívügyünk"
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018