Győri eladó családi ház, 3 szobás, Kishegyi út 1-benGyőri eladó családi ház, 3 szobás, Kishegyi út 1-benGyőri eladó családi ház, 3 szobás, Kishegyi út 1-benGyőri eladó családi ház, 3 szobás, Kishegyi út 1-benGyőri eladó családi ház, 3 szobás, Kishegyi út 1-benGyőri eladó családi ház, 3 szobás, Kishegyi út 1-benGyőri eladó családi ház, 3 szobás, Kishegyi út 1-benGyőri eladó családi ház, 3 szobás, Kishegyi út 1-benGyőri eladó családi ház, 3 szobás, Kishegyi út 1-ben
Győri eladó családi ház, 3 szobás, Kishegyi út 1-ben
39 900 000 Ft295,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
Győri eladó családi ház, 3 szobás, Kishegyi út 1-ben
Győri eladó családi ház, 3 szobás, Kishegyi út 1-ben
39,9 M Ft
295,6 E Ft/m2
  • 9 fotó
  • Térkép
MagánszemélyDr. Szücs István
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Győri eladó családi ház, 3 szobás, Kishegyi út 1-ben

135 m2alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
tégla építésű
2700 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Győr-Győrszentivánban a Kishegyi utca 1. sz. alatt két, szomszédos, külön helyrajzi számon lévő belterületi ingatlan, amelyek nem esnek a földtörvény hatálya alá, tehát azonnal megvásárolhatók. Az egyik 1933 m2, a másik 766 m2 területű. Mindkét ingatlan be van kerítve. A nagyobb lakóház, udvar, gazdasági épület, a kisebb gazdasági épület, udvar besorolású. A nagyobb ingatlanon áll egy, az 1950-es években épített családi ház, amelyet 2007-ben felújítottak.
A ház az utcafronttól 25 méterre épült, elöl rendezett haszon- és díszkert továbbá füves terület van. Az épületet dísznövények, kordonos szőlő, termő gyümölcsfák, és 50 éves fenyők takarják el a kíváncsi szemek elől.
A ház pinceszintjén borospince teljes felszereléssel, kazánház fatárolóval (fával tele), gazdasági helyiség, mosókonyha és még egy külön tároló található. A ház magasföldszintjén 3 szoba, hall, nagy előszoba, konyha, kamra, fürdő, külön vécé van. A tetőtér beépíthető. A ház körben ablakozott, ezért nagyon világos, a fenyők azonban megfelelő árnyékot adnak. A házban közműves és saját kutas, hidroforos víz, vezetékes földgáz, ipari áram és telken belüli csatornacsonk, továbbá vezetékes telefon, saját parabolaantenna van. A tető zsindelyes héjalása új, az összes ablak műanyag redőnnyel és szúnyoghálóval. A fűtés gázkazánnal vagy vegyestüzelésű kazánnal, központi fűtéssel történik. A lakás száraz, sehol sem penészes.
A ház mögött ötállásos, márványcsészés lóistálló, külön csikóállás, fedett takarmány- és alomtároló, továbbá baromfiudvar van, plusz egy második kút. Az udvar másik oldalán kettős garázs épült. Ugyanitt van egy villannyal, vízzel, saját fűtéssel bíró, teljesen külön lakrész szobával, konyhával, fürdő-vécével és előszobával. Ez a lakrész felújításra szorul.
A másik telek villannyal és vízzel ellátott. Ezen hétállásos lóistálló van, a telek többi része füves, lovak futtatására használták.
A két ingatlan csak egyben eladó. A családi ház az adásvétel után azonnal beköltözhető, a berendezési tárgyak egy-két személyes dolog kivételével maradnak, a vételárban benne vannak. Az istállók és az udvar azonnal használatba vehetők. A győri busz-helyijárat végállomása 50 méterre, az M19-es autóút felhajtója 200 méterre, az M1-es autópálya 6 km-re, a győri belváros 9 km-re van.
Az ingatlan a helyszínen előzetes időpont egyeztetéssel megtekinthető. Komoly érdeklődés esetén további fényképeket küldök.
Érdeklődni telefonon lehet: +36 30 385 4914, István (nem közvetítő)
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • Épület emelet: magasföldszint
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018