Eladó családi ház, Debrecen, 5 szobásEladó családi ház, Debrecen, 5 szobásEladó családi ház, Debrecen, 5 szobásEladó családi ház, Debrecen, 5 szobásEladó családi ház, Debrecen, 5 szobásEladó családi ház, Debrecen, 5 szobásEladó családi ház, Debrecen, 5 szobásEladó családi ház, Debrecen, 5 szobásEladó családi ház, Debrecen, 5 szobásEladó családi ház, Debrecen, 5 szobásEladó családi ház, Debrecen, 5 szobásEladó családi ház, Debrecen, 5 szobásEladó családi ház, Debrecen, 5 szobásEladó családi ház, Debrecen, 5 szobás
Eladó családi ház, Debrecen, 5 szobás
35 900 000 Ft299,2 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Debrecen, 5 szobás
Eladó családi ház, Debrecen, 5 szobás
35,9 M Ft
299,2 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 70 388 6171
IngatlanreferensKiss Ferenc
Telefonálok
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház, Debrecen, 5 szobás

120 m2alapterület
5 szoba
551 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó igényesen felújított, nettó 120 nm-es nappalai + nagy konyha-étkezős + 3 szobás gyönyörű családi ház Debrecen kertvárosi övezetében, a Biharikert városrészben.

Az ingatlant 1993-ban, 551 nm-es telken építették. Már az építkezés alkalmával is elsőszámú szempont volt a minőségi alapanyagok, és építőelemek alkalmazása, mely mellett alapfeltétel volt a precíz, minőségi munka elvégzése. Az elvárásoknak köszönhetően az ingatlan állapota mind esztétikailag, mind pedig műszakilag kifogástalannak mondható. A ház gyönyörű berendezése mellett a család kényelmét szolgálja földszinten található, nagy konyha-étkező, melyhez elkülönülten, de mégis egy légtérben kapcsolódik a nappali, melynek köszönhetően akár nagyobb családi összejövetelek lebonyolításához is kiváló életteret biztosíthatunk. A földszinten található még egy szoba, valamint egy fürdőszoba, hidromasszázs zuhanykabinnal.

A felső szintre dekoratív lépcsőn keresztül lehet feljutni, ahol rögtön egy kis nappali szobába toppanunk. Innen nyílik egy nagyobb 17 nm-es szoba, melyhez egy 5 nm-es gardrob, valamint egy 6 nm-es erkély csatlakozik.
A „kis nappali” másik oldalán szintén egy szoba nyílik, mely 11 nm alapterületű. Az emeleti szinten helyezkedik el a szobákon kívül, egy sarokkáddal felszerelt 9 nm-es fürdőszoba is. Az ingatlan klimatizált, de a ház 10 cm-es szigetelésének köszönhetően, (mely 2013-ban készült el) használata feleslegesnek mondható. Ezen szigetelés szolgál alapul, a fűtési költségek kordában tartására a leghidegebb napokban is. Gazdaságossági szempontból meg kell még említeni, a 4 éve újonnan beépített vegyes tüzelésű kazánt is.

A házból a kertbe kijutni egy fedett teraszon keresztül lehetséges. A szépen rendezett kertben található a garázs, egy kb. 35 nm-es műhely-tároló, valamint a család kényelmét szolgálja egy szépen megépített filagória is.

A ház teljesen alápincézett (járólappal borított szuterén) mely több tároló helyre tagolt, így kiválóan alkalmas akár műhely, valamit vállalkozás működtetésére is.

A család, valamint a vagyontárgyak biztonságáról az épületen belül, illetve kívűl, valamint a kertben elhelyezett kamera és riasztó rendszer gondoskodik.

Az ingatlan kertvárosi környezetben helyezkedik el, és mégis pillanatok alatt a belváros szívébe érhetünk. Bensőséges családi házunkat jó szívvel ajánljuk azon érdeklődőinknek, akik egy igényes, kiváló állapotú szép otthonban szeretnék családtagjaikkal napjaikat eltölteni. Elérhetőségünkön szívesen állunk rendelkezésére.
mutass többetmutass kevesebbet

  • gáz (cirko)
  • terasz

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017