hirdetés
Eladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcábanEladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcában
Eladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcában
24 900 000 Ft249 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcában
Eladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcában
24,9 M Ft
249 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 420 3521
ReferensTodi Mária
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó 1+2 szobás Csákvár a Haraszt utcában

100 m2alapterület
1 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
1320 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Csákvár legszebb részén, csodálatos panorámával, az erdő szomszédságában, eladó egy igazán egyedi hangulatú, tégla építésű családi ház. Az ingatlan 1320 nm-es gondozott telken fekszik, gyümölcsfákkal, szőlőssel. A ház leghangulatosabb része a hatalmas terasz diófával, ami a család legkedvesebb tartózkodási helye és egyben kertkapcsolatot is biztosít az ingatlanból. A ház 3 szintes, borospincével, amihez tartozik egy kis konyha étkezővel, a földszinten található egy nappali - étkező kis főzőfülkével, fürdő és egy wc, illetve a tetőtérben két szoba.Fűtés cserépkályhával, illetve elektromos berendezéssel oldható meg.
Gáz és csatorna nincsen.
Parkolás, egy a házhoz illő, félig a földbe épített, külön álló garázsban.
Az ingatlant nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki ki szeretne kapcsolódni, aki csendre vágyik, aki szereti a hegyek látványát, aki tiszteli a természetet, az állatokat, és gondját viseli a telken található gyümölcsöknek, aki szereti az erdei állatok társaságát, a telek végében elsétáló őzikéket, sünöket , erdei madarakat. Annak, aki csak hétvégére képzeli itt el magát, aki szeret túrázni, vadászni, és annak is aki állandó lakhatásra keresi a megoldást.
Hívjon, jöjjön el, nézzük meg együtt, garantáltan beleszeret.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018