Budapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobásBudapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobásBudapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobásBudapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobásBudapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobásBudapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobásBudapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobásBudapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobásBudapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobásBudapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobásBudapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobásBudapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobásBudapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobásBudapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobásBudapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobásBudapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobás
Budapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobás
48 000 000 Ft657,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Budapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobás
Budapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobás
48 M Ft
657,5 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 70 773 0913
ReferensHannig Dr. Éva
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Budapesti családi ház eladó, Erzsébetligeten, Honvéd utca, 2+1 szobás

73 m2alapterület
2 és fél szoba
állapotú
796 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Erzsébetliget patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak és a Stop Shopnak és a hamarosan megnyíló Hűvösvölgyi Szolgáltatóháznak köszönhetően. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti , stb. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal a Belvároson át Budapest agglomerációjából is egyenesen hazatérhetünk (956-os). A környéken sok a kirándulóhely, amit akár a Gyermekvasúttal is meglátogathatunk. Igazi élmény ezen a környéken élni!
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 796nm-es telken az ingatlan két ütemben épült. Egy szoba-konyhás ház épült az 1930-as években ez még vályogból. Ekkor még a mai ablakos előszoba nyitott volt és a mögötte lévő szobán az ajtó helyett ablak volt, megközelíteni a lakókonyhából lehetett. A későbbiekben épült hozzá a másik két szoba, valamint kialakításra került a fürdőszoba, beépítésre a tornác. A továbbiakban a gáz bevezetésével felváltotta a kályhás fűtést a cirkókazán. Ez az új rész már természetesen téglából készült. Legkésőbb a nagyszoba üvegtégla része készült ez pár éves. A burkolatok is a 80-as éveket idézik. A konyha és a fürdő alatt pince található.
A ház körül egy gyönyörűen kialakított, ápolt kert található, ahol a kocsibeálló is kialakításra került. A kertben találunk fúrt kutat is, amely kiváló lehetőséget biztosít a locsolásra.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A házba az előkerten és a teraszon át tudunk belépni. Az előszobából balra a konyhába léphetünk, amely elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen lehessen benne étkezni is. Innen nyílik a fürdőszoba is. A bejárattal szemben található a nagyszoba, amelyből a másikba is átmehetünk. Az előszoba másik végén nyílik a félszoba. Összességében elmondható, hogy jelen állapotában is kényelmesen használható lakásról van szó, de átalakítással a mai kor ízlésére is formálható.
HÁZ MÉRETEI:
A ház jelenlegi hasznos alapterülete 73nm, amit növel a terasz.
Belmagasság: 2,7m.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést cirkókazán biztosítja, míg a meleg vizet átfolyós rendszerű gázzal működő vízmelegítő adja. A telek és a lakás összközműves, minden közmű egyedileg mért.
PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen van kényelmes, ingyenes és biztonságos lehetőség, illetőleg a telken kialakított kocsibeállóban.
KÖLTSÉGEK:
A ház fűtését is biztosító gáz átalánydíja ~20eFt, ami az éves elszámolásnál általában soknak bizonyul.
Irányára: 48 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!
mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • terasz

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018