Budaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcábanBudaörs eladó családi ház a Delelő utcában
Budaörs eladó családi ház a Delelő utcában
99 000 000 Ft261,9 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Budaörs eladó családi ház a Delelő utcában
Budaörs eladó családi ház a Delelő utcában
99 M Ft
261,9 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 412 3021
ReferensMerl Melinda
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Budaörs eladó családi ház a Delelő utcában

378 m2alapterület
6 és fél szoba
Felújított állapotú
659 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Budaörs kertvárosi részén, Budapest közvetlen határánál zöldövezetben lévő 378nm nettó alapterületű családi ház,659nm-es telekkel. Az épület két lakásrészre tagolt. A két lakás külön bejárattal rendelkezik, de akár belülről is átjárhatók lehetnek.
A nagyobb lakás földszintjén nagy amerikai konyha, étkező, nappali, kamra, fürdő, WC, háztartási helység és egy pihenőszoba került kialakításra. A földszinthez tartozik egy 26nm-es és egy 11,09nm-es terasz.Az emelet a nappalin keresztül galériával csatlakozik a földszinthez. Itt helyezkedik el három nagyméretű szoba. Két szobából erkély nyílik mind a kettő 3,5 nm-es. Fürdő és külön WC tartozik még az emelethez.
A kisebbik lakás külön bejárattal szervesen tartozik az épülethez. Itt konyha, étkező, két szoba, fürdő és külön WC lett kialakítva.
A családi ház fűtése padlófűtéssel és radiátorral lett megoldva, ill. az algsor is. Az épület teljes mértékben alagsorral rendelkezik. Itt helyezkedik el a négy gépkocsi befogadására alkalmas garázs, öt helység, zuhanyozó, WC, valamint a műszaki szoba. Minden helység egyedi hőmérséklet beállítási lehetőséggel van ellátva. Három helység klimatizált, valamint az épület intelligens riasztó rendszerrel felszerelt.
Az ingatlan nagyon jól körbe járható, déli tájolásának köszönhetően világos.
A háztól 5perc sétára található a buszmegálló, autóval kb 15 perc alatt a belvárosba juthatunk.
2 generációs családoknak, nagy családosoknak kitűnő lehetőség.

Amennyiben elnyerte tetszését az ingatlan, keressen bizalommal!

  • gáz (cirko)

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018