hirdetés
Eladó családi ház Üröm, 1+1 szobásEladó családi ház Üröm, 1+1 szobásEladó családi ház Üröm, 1+1 szobás
Eladó családi ház Üröm, 1+1 szobás
6 500 000 Ft541,7 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Üröm, 1+1 szobás
Eladó családi ház Üröm, 1+1 szobás
6,5 M Ft
541,7 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
+36 30 696 6964
IngatlanreferensCsongár Gergely
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Eladó családi ház Üröm, 1+1 szobás

12 m2alapterület
1 és fél szoba
állapotú
733 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ÜRÖMÖN, Sadove nevezetű település részen, forgalommentes utcában lévő, kb. 25x25 m méretekkel rendelkező, téglalap alakú telek kb.15 m2-es jó állapotú faházzal eladó. A telek osztatlan közös tulajdon de el van kerítve és megközelíthetősége is önálló. A telek enyhén lejt, a panoráma csodálatos. A szomszédságban az ingatlanok 1/3-án állandóan laknak, a másik 2/3 részben üdülőnek használják. Budakalász (HÉV), illetve Üröm központja autóval 3-4 perc alatt elérhető. Vezetékes víz, villany a telken belül van. Gáz és csatorna nincs az utcában. A telken ásott kút is található, a kert gondozott, kellemes hangulatú, van árnyékos és napos része is. A terület külterület, Mk jelű kertes mezőgazdasági besorolású 3%-os beépíthetőséggel. A szomszédos ingatlan már belterületi, 15 % -os beépíthetőségű. Hétvégén is dolgozom, várom hívását!Fekvés: DNy

Építés éve: 1980

Lakás állaga: közepes állapotú

Ház állaga: közepes állapotú

Beálló helyek száma: 2 db

Zöldövezeti, madárcsicsergősÜgyintéző: Csongár Gergely

Azonosító: M/10-91Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.PILISBOROSJENŐI IRODÁNK a falu központjában Templom utca Fő utca sarkán, Templom utca 2 szám alatt, 250 éves kőépületben található.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK PILISBOROJENŐI ingatlanok közvetítésére szakosodott,

"pilisborosjenoi" néven talál ránk a világhálón.

Ez az iroda foglalkozik még ÜRÖMI ingatlanok közvetítésével, ezeket az ingatlanokat külön weblapon "uromi" néven találhatja meg.Weboldalaink a teljes helyi ingatlan kínálatunkat tartalmazza, valamint megjelenítjük a kerületben KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanonként több fotót is talál. Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRODÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.

Budakalász, Pomáz, Szentendre területén 2 helyben lakó kollégánk dolgozik, ajánlataik a "budakalaszi" weboldalon tekinthetők meg.

mutass többetmutass kevesebbet

  • elektromos
  • Épület szint: 1. emelet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018