Érd 4 szobás családi ház eladóÉrd 4 szobás családi ház eladóÉrd 4 szobás családi ház eladóÉrd 4 szobás családi ház eladóÉrd 4 szobás családi ház eladóÉrd 4 szobás családi ház eladóÉrd 4 szobás családi ház eladóÉrd 4 szobás családi ház eladó
Érd 4 szobás családi ház eladó
170 000 000 Ft354,2 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
Érd 4 szobás családi ház eladó
Érd 4 szobás családi ház eladó
170 M Ft
354,2 E Ft/m2
  • 8 fotó
  • Térkép
+06 70 427 0977
IngatlanreferensSzörnyi Angéla
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó családi ház

Érd 4 szobás családi ház eladó

480 m2alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
1440 m2telekméret

Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Referens: Sz.A./74735
Érd-Parkváros csendes utcájában, új építésű házak környezetében eladó egy modern ház. Igényesen kiválasztott anyagokból, kiváló minőségben készült - luxus kivitelben. A házban elektromos redőnyök, légkondicionálás, az ősfás kertben automata öntözőrendszer működik. A földszint 300 nm, nappali+konyha+étkező 100 nm. A tetőtér beépítése előkészített.
Belépve, először szépen rendezett parkosított kert fogad bennünket hatalmas fákkal, nyugalmat árasztva. A ház mögött a kertben étkező rész került kialakításra, ahol a nyári napokon kellemes környezetben családi, vagy baráti összejövetelekre van lehetőség.
A z elő szobából hatalmas, napfényes amerikai konyhás étkezővel ellátott nappali tárul szemünk elé. A konyhai rész a legmodernebb konyhai berendezésekkel felszerelt. Még otthonossá teszi az elénk táruló képet, hogy az egész nappali szobából a kert nagy része látható, olyan hatást kelt az emberben, mintha egy romantikus erőben lakna.
Mindhárom szoba, a két fürdő szoba, a mosó konyha és a gardrób külön - külön bejáratú, szeparált a nappalitól.
Két gépkocsi részére zárt gépkocsi tároló tartozik az ingatlanhoz.
A felső szintre az előszobából lehet felmenni, ami félkész állapotban van, előnye, hogy egyedi igények szerint alakítható.
A ház eladásakor a szobák berendezése, az étkező bútorzata, valamint a konyha bútor a konyhai gépekkel együtt ( tűzhely, mosogató gép, mikró hullámú sütő), továbbá a mosó konyhában a mosó-,és szárító gép a házban marad.

A ház teljesen jogtiszta, tehermentes.

Fenntartási költsége havi szinten: 50-60 ezer forint ( ezen összeg egyedi igény szerint változhat), amely magába foglalja a fűtési költséget, az áramot, a víz-, és csatorna díjat.
Műszaki állapot és extrák:
- riasztó berendezés,
- kapu telefon,
- teljesen közművesített,
- gázcirkó,
mutass többetmutass kevesebbet

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2
  • terasz
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018