130 E Ft/hó
2,4 E Ft/hó/m2
130 E Ft/hó
2,4 E Ft/hó/m2

Kiadó lakás
Kiadó lakás, Zalaegerszeg, 3 szobás

55  m2 alapterület
3 szoba
tégla építésű
hirdetés
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

KIADÓ LAKÁST keresők figyelem! Ha egy kiváló állapotban lévő, világos lakást keres Zalaegerszeg belvárosában, akkor ne keressen tovább! Az ingatlan, amit bérbeadásra kínálunk, egy 55 nm-es, 2 szoba plusz hálószobás lakás, amely a központi elhelyezkedésű Kossuth Lajos utcában található.
Az ingatlan fűtése egyedi, új gáz (cirko), hűtése klímával megoldott, bútorozott, felszerelt ingatlan. A lakás kiváló állapotban van, frissen felújított, városi panorámával rendelkezik. Az ingatlan környéke kiváló ellátottsággal rendelkezik,, a közlekedési lehetőségek pedig kitűnőek. Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt minden fontos helyszín könnyen elérhető, orvos, kórház, gyógyszertár, üzletek.
Ha szeretné megnézni az ingatlant, vagy bármilyen kérdése van, keressen bizalommal. Ügyfeleink elégedettsége mindenek felett áll!

A lakás KIZÁRÓLAG HATÁROZOTT IDŐRE - EGY ÉVRE - kiadó, utána minden évben hosszabbítható. Kaucióként 2 havi bérleti díj fizetendő előre, plusz az aktuális havi bérleti díj. A bérleti díjon felül fizetendő a közös költség valamint egyéni fogyasztás alapján a közüzemi díjak.

  • gáz (cirko)
  • terasz
hirdetés
© 2018