180 E Ft/hó
3,3 E Ft/hó/m2
180 E Ft/hó
3,3 E Ft/hó/m2

Kiadó lakás
Kiadó 2 szobás lakás Székesfehérvár

55  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Azonnal birtokba vehető, teljesen felújított, bútorozott, gépesített, klímás lakás!
Történelmi belváros peremén, a Dr. Koch László utcában, teljesen felújított, klímás lakás hosszútávra kiadó!
A lakás egy szigetelt liftes épület, 3. emeletén helyezkedik el, alapterülete 55 nm, valamint egy 6 nm-es déli tájolású erkéllyel rendelkezik.
A lakás pár évvel ezelőtt, egy teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át, új állapotú gépesített, konyhabútor került beépítésre.
Ennek felszereltsége a következő: légkeveréses sütő, elektromos főzőlap valamint, kombi hűtő, mikró sütő, és kávéfőző is használható, teljes konyhai felszereléssel, tányérok, evőeszközös, konyhai edények stb..
A teljes műszaki felújítás során az összes víz, és villanyvezeték kicserélésre került, valamint a lakás összes burkolata, valamint a szaniterek is minőségi anyagok felhasználásával kerültek kivitelezésre.
A többrétegű műanyag ablakok, redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek, több ponton záródó biztonsági ajtó került beépítésre.
A lakás fűtése házközponti fűtésű, lapradiátoros hőleadással, alacsony rezsi, minden közmű a tényleges fogyasztás alapján van elszámolva a közös költség jelenleg 11.000 Ft.
A szobák külön nyílnak, mindegyik szoba igényes, minőségi bútorokkal berendezett, a hálószobában, franciaágy, éjjeli szekrény valamint egy tágas tükrös, gardróbszekrény is beépítése került.
A klímával szerelt nappaliban, sarok ülőgarnitúra, éjjeli szekrény, étkező asztal, székekkel, dohányzóasztal, tv szekrény, és egy sík képcsöves televízió, valamint porszívó is rendelkezésre áll.
A zuhanyzós, teljesen felújított fürdőszobában, Gorenje típusú mosógép is rendelkezésre áll, a WC külön helyiségben található.
A lakás kizárólag maximum 2 főnek kiadó, minimum 12 hónapra, közjegyzői szerződéssel!
Az ingatlanban a háziállat tartása és a dohányzás nem megengedett!
Magára és környezetére igényes bérlőt keresünk, hosszú távú és kiszámítható bérbevételre.
A bérbevételhez, első havi bérleti díj + kettő havi kaució, közjegyző nyilatkozhat aláírása, valamint közvetítői díj megfizetése szükséges!
Bérleti díj: bruttó 180.000 Ft/ hó + rezsi költség.
Érdeklődi kizárólag telefonon a megadott elérhetőségen, megtekintés előre egyeztetett időpontban, hétvégén is lehetséges!
Tel: 0670-622-34-42

  • házközponti
  • Épület emelet: 3.
hirdetés
© 2018