500 E Ft/hó
5,4 E Ft/hó/m2
500 E Ft/hó
5,4 E Ft/hó/m2

Kiadó lakás
Budapest, XI. kerület Tas vezér utca

92  m2 alapterület
4 szoba
tégla építésű
Új építésű
hirdetés
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerület frekventált részén, Kelenföldön, egy csendes mellékutcában helyezkedik el. A környék kellemes, sok fával beültetett, fejlett infrastruktúrával rendelkezik. Mind tömegközlekedéssel mind autóval is gyorsan elérhető. Könnyen és hamar eljuthatunk a város bármely részére akár nappal, akár éjjel, hiszen itt közlekedik a 19, 49 villamos, és a 7-es busz, de nem kell sokat sétálnunk, hogy elérjük az M4 vonalát. A közelben az Allee bevásárlóközpont, a Fehérvári úti piac, orvosi rendelő, posta és több oktatási intézmény is található. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). A közeli Feneketlen-tónál vagy a Bikás-parkban kellemes sétákat tehetünk, de megtalálható itt szabadtéri fitnesz park, teniszpálya, játszótér is.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, lapostetős épület 2023-ban került átadásra. Hatemeletes ingatlan, amelynek földszinti részén és alatta kétszintes teremgarázs található. A lakások száma, melyek a lépcsőházból nyílnak, mindössze kilenc. A ház a mai kornak megfelelő modern technológiákkal, magas minőségben készült el. Mögötte kicsi, közös használatú kert található.
LAKÁS JELLEMZŐI:
A kiadásra kínált ingatlan a ház első emeletén található és mind lépcsőkön, mind a nagyméretű lifttel kényelmesen megközelíthető. Újszerű, praktikus kialakítású lakás, mely jelenleg üres, részben gépesített, de egyeztetés alapján akár bútorozottan is kiadó.
A lakásba a biztonsági bejárati ajtón belépve az előszobába érünk, melynek jobb oldalán nyílik a három, majdnem egyforma méretű háló, míg balra a nagyobb fürdő és az amerikai konyhás nappali, egyenesen a kisebb fürdő elérhető. Mind a két fürdőben megtalálható mosdó és WC, valamint az egyikben a mosógép kiállása. Az egyikben kád, a másikban kényelmes zuhanyzó került beszerelésre. A konyhában mosogatógép és hűtő jelenti jelenleg a gépesítettséget az elektromos főzőlap és sütő mellett. A nappaliból léphetünk a nagyobb erkélyre, de a konyhához is tartozik egy kis erkély. A lakás minden helyisége nagyon jól berendezhető, világos, napos, csendes és akár azonnal birtokba vehető, jelenleg nem lakott.
LAKÁS MÉRETEI:
A lakás hasznos alapterülete 92nm, amit növel a két erkély összesen 8nm-re. A nappali a konyharésszel majd 35nm, a szobák 12,67nm, 13,05nm és 10,15nm nagyságúak.
Belmagasság: 2,7m.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:
A lakás fűtését és a melegvizet házközponti hőszivattyús rendszerről üzemelő padlófűtés, hűtését ugyanerről a rendszerről üzemelő mennyezethűtés biztosítja. A riasztó kábelezése megtörtént, igény esetén könnyen kiépíthető. A lakásban minden közmű egyedileg mért, de a villanyszámla kivételével a társasház felé fizetendő.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség összege tartalmazza a fűtést, hűtést, hideg- és melegvizet. Az eddigi tapasztalatok szerint ~50eFt havonta, amely néhány havonta pontosításra, elszámolásra kerül Az ablakokra redőny kerül.
BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakás hosszú távra, de minimum egy évre kiadó, akár irodai használatra is. A lakásban dohányozni és kisállatot tartani nem lehet. A lakás bérbe vételéhez két havi kaució és az első havi bérleti díj és közös költség megfizetése szükséges.
PARKOLÁS:
Parkolásra a ház körüli közterületen van biztonságos lehetőség kerületi lakosoknak kedvezményes éves matricával. Ezen felül a lakáshoz bérelhető az utcaszinti teremgarázsban egy beálló, melynek bérbevétele nem kötelező, bérleti díja 35.000,- forint.
A lakás bérleti díja: 500.000,- forint + két havi kaució + rezsi.
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

  • Épület emelet: 1.
  • Épület szint: 1. emelet
hirdetés
© 2018