200 E Ft/hó
4 E Ft/hó/m2
200 E Ft/hó
4 E Ft/hó/m2

Kiadó lakás
Kiadó lakás, Budapest, Sasad, Rahó utca, 2 szobás

50  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
állapotú
hirdetés
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

BÉRLÉSRE KÍNÁLOK A RAHÓ UTCÁBAN EGY SZÉP ÁLLAPOTÚ, 50 M2-ES, 2 SZOBÁS, ERKÉLYES, NAPFÉNYES, CSENDES, JÓ ELOSZTÁSÚ LAKÁST!

Rendkívül frekventált, mégis csendes, zöldövezeti környéken található, egy 4 emeletes, HŐSZIGETELT, tégla építésű társasház 1. emeletén.
Déli fekvésének köszönhetően napközben szép napfényes.

Az ingatlan alapvetően jó állapotú, 2 tágas, egybe és külön nyíló szobából áll, melyek eredeti faparkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. Nappaliból nyílik egy hangulatos, zöldre néző, 4 m2-es erkély. Konyhája ablakos, tűzhellyel, sütővel, hűtővel és mosogatógéppel ellátott. Fürdőszobája felújított, szintén ablakos, törölköző szárítós, mosógéppel felszerelt. Itt található a villanybojler. Wc külön helyiségben található. Kamra is van. Ablakai redőnnyel felszereltek. Klimatizált lakás.

Fűtési költsége egyedi mérés szerint fizetendő, az előző lakó szinte semmit nem fizetett a gázra, inkább a klímával fűtött. Nagyon kedvező a rezsije.
Közös költség 13.000 Ft, mely tartalmazza a ház biztosítást és a szemétdíjat is.
Közös tároló van a házban.

MINIMUM 1 ÉVRE KIADÓ, 2 HAVI KAUCIÓVAL, KISÁLLAT HOZHATÓ!

Egy tulajdonosa van az ingatlannak és azonnal költözhető!

Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető számos busz és metró. A közelben megtalálható Lidl, Eleven Center, iskola, óvoda, park, játszótér, élelmiszerboltok, edzőterem, bank, étterem, üzletek, posta, gyógyszertár, stb. minden amire szüksége van!

Felkeltettem az érdeklődését és egy jó adottságú lakást szeretne bérelni, rendkívül frekventált, de mégis csendes, zöldes környéken?!
Hívjon bizalommal!

BÉRLETI DÍJA 200.000 FT + 2 HAVI KAUCIÓ!

  • komfortos
  • gáz (konvektor)
  • Épület emelet: 1.
  • erkély
hirdetés
© 2018