275 E Ft/hó
4,5 E Ft/hó/m2
275 E Ft/hó
4,5 E Ft/hó/m2

Kiadó lakás
Kiadó albérlet, Budapest, 2 szobás

61  m2 alapterület
2 szoba
tégla építésű
Felújított állapotú
hirdetés
A kiadó lakás leírása Jelentem az ingatlant

MÓRICZ ZSIGMOND KÖRTÉRNÉL TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, KÉT SZOBÁS, NAGY KONYHÁS LAKÁS KIADÓ

A Villányi út legelején kiadó egy 2023-ban felújított, 61 nm-es, két szobás, 2. emeleti lakás a képeken is látható körfolyosós, liftes, rendezett házban.

A lakás a folyosón az utolsó, így előtte átmenő közlekedés nincs. Az ablakok a parkosított udvarra néznek, ahol kis játszótér, valamint pihenésre alkalmas fa asztal és padok is helyet kaptak.

A teljes körű felújítást követően a lakásnak egy bérlője volt, aki 2024. júniusában kiköltözik. Ezt követően a lakás birtokba vehető.

A fűtésről és a meleg vízről új gázkazán gondoskodik, radiátor hőleadókkal.

A lakásban az alaprajzon is látható elrendezésben két szoba, egy kádas és tusolós, dupla mosdós, ablakos fürdőszoba, egy külön wc, valamint szintén ablakos előszoba és konyha-étkező található.

A lakás jelenleg teljesen üres, így bérlői saját ízlésüknek megfelelőn tudják berendezni.
A konyha is vadonatúj bútorokat kapott 2023-ban, valamint beépítésre került elektromos főzőlap és sütő, továbbá szagelszívó.

A környék közlekedése, infrastruktúrája rendkívül kiváló. Pár perc sétatávolságra található számtalan járat megállója, valamint szintén pár perces sétával elérhető minden, a napi élethez szükséges intézmény és üzlet is.

A rezsi egyedi mérőórák alapján fizetendő, mindenhol energiatakarékos spot lámpák kerültek felszerelésre.
A közös költség összege 23.866 Ft.

Az első havi bérleti díj, valamint két havi kaució megfizetése és közjegyző előtt tett nyilatkozat ellenében a lakás beköltözhető.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

;

  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: 2.
  • Épület szint: 4. emelet
hirdetés
© 2018