150 E Ft/hó
3,4 E Ft/hó/m2
150 E Ft/hó
3,4 E Ft/hó/m2

Kiadó ikerház
Öttevény 1+1 szobás ikerház kiadó

44  m2 alapterület
1 és fél szoba
Felújított állapotú
600 m2 telekméret
hirdetés
A kiadó ikerház leírása Jelentem az ingatlant

Győr-Moson-Sopron megye, Öttevény, kiadó lakás.
Kertes, bútorozott társasházi lakás pár perces autóútra a várostól!
Kiadásra kínálom 2024. 07. 01-től Öttevényen egy felújított, társasházzá nyilvánított, kétlakásos parasztház hátsó lakását.
Az 1371 nm területű telek használati megosztással van megosztva. Külön mérőórák vannak.
A lakás 44 nm-es, 1 + félszobás, vegyes falazatú, új bútorokkal bútorozott, saját használatú, gondozott telekrész tartozik hozzá. Az udvar rendben tartása, és a fűnyírás a bérlő feladata.
A konyhába új konyhabútor került főzőlappal, sütővel, hűtővel, mikróval és vízforralóval. A bejárati ajtó cseréje megtörtént.
A ház új tetőszerkezetet, új ereszcsatornát, szigetelést és új színezést kapott.
A fűtést elektromos fűtőpanelek és egy cserépkandalló, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. Fa nyílászárók vannak. A vízvezetékeket és a villamoshálózatot felújították. A közművek közül gáz nincs a házban. A klíma előkészítés megtörtént.
A fürdőszobában épített zuhanyzó került.
Az udvar a nyugalom szigete. Szépen füvesített, valamint gyümölcsfák, veteményes, működő ásott kút és melléképületek is találhatók rajta. Egy kiülős rész biztosít helyszínt a családi és baráti összejövetelekhez.
A lakás kellemes, otthonos hangulatú. Jó ízléssel, pasztellszínekkel lett kialakítva. A rusztikus és a letisztult, modern stílust ötvözi.
További információért hívjon bizalommal!
Bérleti díj: 150.000 Ft/hó + rezsi.
Megbízható, nem dohányzó, gyermek nélküli bérlőt keresünk min. 1 évre! 2 havi kaució +1 havi bérletidíj szükséges! Kisállat nem megengedett!
Öttevény Győrtől 14 km-re helyezkedik el. A buszos és vasútközlekedés kiváló. A település jó infrastruktúrával rendelkezik.
Teljes kínálatunkat megtekintheti a Homexpert Ingatlan weboldalán.

hirdetés
© 2018