600 E Ft/hó
5,7 E Ft/hó/m2
600 E Ft/hó
5,7 E Ft/hó/m2

Kiadó ikerház
Kiadó ikerház Németvölgyben, XII. kerület Fürj utca, 3 szobás

105  m2 alapterület
3 szoba
Újszerű állapotú
540 m2 telekméret
hirdetés
A kiadó ikerház leírása Jelentem az ingatlant


Álmodott már egy csendes, zöldövezeti otthonról, amely mégis közel van mindenhez? Most itt a lehetőség, hogy valóra váltsa ezt az álmot! Budapest XII. kerületének egyik legkedveltebb részén, az Apor Vilmos tér közelében kiadó egy 105 m2-es, két szintes, 3 szobás, csodás ikerházfél, amely minden igényt kielégít.

A földszinten egy tágas nappali, modern konyha, előszoba és egy praktikus WC található. Az emeleten két kényelmes szoba és egy elegáns fürdőszoba várja új lakóit. A tavalyi évben az egész ház teljes felújításon esett át: új elektromos hálózat, friss festés, új burkolatok, valamint vadonatúj bútorok kerültek beépítésre. A konyha és a fürdőszoba teljes felújításon esett át, így minden modern és kényelmes. A felső szinten már az új nyílászárók biztosítják a nyugalmat és a csendet, míg az alsó szinten ez idén valósul meg.

A ház részben bútorozott, a legfontosabb berendezésekkel felszerelve: mosógép, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és főzőlap áll rendelkezésre. Azonnal költözhető!

Mindkét emeleti szoba erkélyes, ahol reggelente a friss levegőt szívva kortyolhatja el kávéját, míg a nappaliból nyíló teraszon kellemes nyári estéket tölthet szeretteivel. A házhoz egy tágas, 27 m2-es garázs is tartozik, ahol autóját biztonságban tudhatja.

A gáz-cirkó fűtésnek köszönhetően otthona mindig kellemes hőmérsékletű lesz, a rezsi pedig egyéni fogyasztás alapján kerül elszámolásra, így mindig kézben tarthatja költségeit. A kert gondozása a bérlő feladata, így garantáltan mindig friss és rendezett környezet fogadja majd.

A közelben villamos- és buszmegállók, bevásárlóközpontok találhatóak, mindössze két utcányira, így minden könnyen elérhető.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Jöjjön el, és nézze meg személyesen ezt a különleges otthont, amely már csak Önre vár!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 2. emelet
hirdetés
© 2018