750 E Ft/hó
6,9 E Ft/hó/m2
750 E Ft/hó
6,9 E Ft/hó/m2

Kiadó családi ház
Kiadó családi ház, Hajdúböszörmény, 4 szobás

108  m2 alapterület
4 szoba
678 m2 telekméret
hirdetés
A kiadó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A BMW gyártól 14,5 kilométerre, 3,5 kilométerre az M3-as autópálya le- és feljárótól és 400 méterre az élelmiszerbolttól kiadásra kínálunk egy 9 fő elszállásolására alkalmas munkásszállót!

Hajdúböszörményben, frissen felújított, kiváló állapotú, 108 nm-es, 4 szobás, 2 fürdőszobás ház bérbeadó azoknak, akik egy igazán kényelmes és modern szállásra vágynak. Az ingatlan csendes, nyugodt környéken található, ahol a zöldövezet és a modern épületek egyszerre jelennek meg. A közlekedés sem okozhat gondot, hiszen a városközpont mindössze néhány percnyire található. Az ingatlan állapota kiváló, minden része frissen felújított és modernizált. A fűtést gáz-cirkó kazán biztosítja, míg a klímának köszönhetően a nyári meleg sem okozhat problémát. A telek mérete 678 nm, így az udvar is bőven biztosítja a lehetőséget a pihenésre és a kikapcsolódásra. Az ingatlanunk ideális lehetőséget kínál munkások elszállásolására, hiszen a nagyméretű helyiségek és a modern berendezések minden igényt kielégítenek.
A környék adottságai is ideálisak, hiszen a csendes, kertvárosi lakások mellett a városközpont is könnyen elérhető. A környéken találhatóak boltok, éttermek és egyéb szolgáltatások, így mindig minden szükséges dolog kéznél van.

Kiadási ár: 750.000 forint + adó

Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, keressen minket bizalommal! Ügyfélszolgálatunk minden kérdésére szívesen válaszol, és segít az ingatlan bérbeadásával kapcsolatos minden kérdésben.

  • gáz (cirko)
hirdetés
© 2018