39 900 000 Ft
44,6 E Ft/m2
39,9 M Ft
44,6 E Ft/m2

Eladó telek
Eladó telek Gyömrő

894 m2 alapterület
hirdetés
Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Eladó építési telek Gyömrő, Kastélydomb - Kiemelkedő befektetési lehetőség

Fedezze fel ezt az exkluzív beruházási lehetőséget Gyömrő legelőkelőbb részén, a Kastélydombon!

Ez a 897 m²-es építési telek ideális választás fejlesztők és befektetők számára, akik magas minőségű lakóingatlan-projektet kívánnak megvalósítani egy keresett és vonzó környéken.
A telek Lke-5 besorolású, amely lehetőséget nyújt egy 4 lakásos társasház vagy ikerház építésére.
A területen a terepszint alatti és feletti 30%-os beépíthetőség adott, amely lehetővé teszi nagyvonalú lakóterek kialakítását.

A helyszín kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a telekhatáron belül már megtalálhatók az összes szükséges közmű, ami jelentős költségmegtakarítást jelenthet az építkezés során. A közművek jelenléte nem csak költséghatékony, de időt is spórol a projekt számára, mivel nem szükséges további infrastruktúra-fejlesztésbe fektetni az építkezés megkezdése előtt. Ez a jellemző kiemelten vonzóvá teszi a területet a gyors és költséghatékony építkezés szempontjából.

A Kastélydomb Gyömrő egyik legexkluzívabb része, így a terület nagy népszerűségnek örvend mind a helyi lakosok, mind a befektetők körében. A környék csendes és zöld, számos park és pihenőterület található a közelben, amelyek tökéletes környezetet biztosítanak mindennapos kikapcsolódáshoz. Emellett, a terület kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, közel van több főútvonalhoz, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak Gyömrő többi részéhez, valamint Budapesthez is. A közeli bevásárlóközpontok, éttermek és szolgáltatók széles választéka biztosítja, hogy a környék lakói minden szükséges kényelemmel rendelkezzenek.

Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy hosszú távú befektetést keresnek, mivel a környék folyamatosan fejlődik, és az ingatlanárak várhatóan emelkedni fognak a következő években. A projekt kivitelezésével nemcsak egy magas minőségű lakóközösséget hozhat létre, hanem jelentős hozamot is realizálhat a befektetésből.

Igény esetén a szomszédos, ugyanilyen paraméterű telek is megvásárolható.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget a befektetésre! További részletekért és a terület megtekintéséért a megadott telefonszámomon a hét minden napján elér!

hirdetés
© 2018