63 000 000 Ft
732,6 E Ft/m2
63 M Ft
732,6 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Velencei nyaraló eladó, 86 négyzetméteres, 1+3 szobás

86  m2 alapterület
1 és 3 fél szoba
Felújított állapotú
521 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Velencei-tóhoz közeli nyaralót keres, ami, ha kell, akkor azonnal használható? Vagy gyorsan szeretné befektetni a pénzét valami értékálló ingatlanba? Mindkét kérdésre jó választás lehet ez a Velencén, a vasút és a tó közötti részen, bitumenes úton megközelíthető, eladó 86 négyzetméteres nyaraló.

Az 1988.-ban épített és 2022-ben felújított, téglából épült házban, a földszinten garázs, 2 félszoba, a külső lépcsőn megközelíthető emeleten pedig nappali, étkező, félszoba, konyha és fürdőszoba található. Innen nyílik egy terasz és egy hatalmas napozóterasz is, ami fölé napvitorla feszíthető ki. A teraszok, a fák lombkoronájával egy síkban vannak, ami igazán különlegessé teszi őket.

A ház műszaki állapota kiváló, tehát szükség esetén azonnal költözhető. A külső nyílászárók cserélve lettek új, hőszigetelt műanyag ajtókra, ablakokra. A falak kívülről szigetelve lettek. A konyha is felújításra került. A fűtés elektromos panelekkel van megoldva. A nappaliban levő nagy teljesítményű klíma a hűtésen kívül a fűtésre is alkalmas. A fürdőszoba az egyedüli, ami korszerűsítésre vár, habár a jelenlegi állapotában is szép, hangulatos.

A gyönyörűen parkosított udvar is tartogat még lehetőségeket. Van még hely medencének, játszótérnek, kerti kiülőnek stb. Ideális, akár kerti partiknak vagy a család kedvenceinek, akik kedvükre szaladgálhatnak majd rajta.

Parkolni a garázsban vagy a ház előtt is lehetséges. A motoros ajtóval nyitható garázs alkalmas az autón kívül rengeteg sorteszköz és karbantartáshoz szükséges eszköz tárolására is. Az elektromos betáplálás 3x20 A, ami elektromos autó töltésére is alkalmas.

A Velencei tó 200 méterre van, 3 perces sétával megközelíthető. Vasútállomás 4 percre, boltok, autóbuszmegálló, 10 perces sétán belül.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

  • elektromos
  • Épület emelet: földszint
  • terasz
hirdetés
© 2018