59 200 000 Ft
592 E Ft/m2
59,2 M Ft
592 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Nyaraló eladó Velence, 100 négyzetméteres

100  m2 alapterület
4 szoba
felújítandó
540 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Velence Bencehegy tóra néző panorámás, csendes, zöld környezetében eladó egy három szintes, hangulatos, nádtetős tégla falú ikerházfél. Ez a különleges lehetőség nem csak egy otthont, hanem egy életstílust kínál. Fedezzétek fel Velence varázslatos világát, élvezzétek a nyugalmat és a csendet, miközben minden kényelmet megtaláltok a környéken, amire szükségetek lehet!

A ház ?hétvégi ház? megnevezésű, a lakótere 55,4nm, amihez hozzáadódik egy 12nm-es terasz és egy 36nm-es, három részre osztott szuterén szint. Már az első szintről és a kertből is kilátás nyílik a Velencei-tóra!

A telek 540nm (a teljes telek 1079nm, mely ügyvédi megosztási szerződéssel lett elosztva), lakóövezetben található. Az első telek tökéletes, árnyékos pihenőhely, a hátsó telken bőtermő szőlős húzódik végig. A szomszédok csendes, kulturált emberek.

A ház felújítandó állapotú, a nádtető javítására tudunk ajánlani helyi szakembert. A képek közé feltöltöttem egy alaprajz átalakítási javaslatot is. A nádtetőbe pl. érdemes lenne ablakokat építeni, hogy már egyből az ágyból felkelve lehessen csodálni a tavat.

A ház teljes kifizetés után azonnal birtokba vehető!

Kedvezményes kamatú hitellel, teljeskörű ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket díjtalanul, az adásvétel és ingatlanátírás teljes lebonyolításával.
M279442
További kérdések esetén várom hívását, akár hétvégén is!

  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 3. emelet
hirdetés
© 2018