179 900 000 Ft
449,8 E Ft/m2
179,9 M Ft
449,8 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Tata 11 szobás nyaraló eladó

400  m2 alapterület
11 szoba
Felújított állapotú
690 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Tata Felsőtata (Nagykert) részén békés, nyugodt környezetben közel 700 nm-es, intim telken modern műszaki megoldásokkal rendelkező, két önálló lakórésszel rendelkező, összesen 11 szobás, családi ház besorolású ingatlan eladó.

 

Tatán évente több alkalommal is van hétvégi rendezvény, ezért a ház kiválóan alkalmas akár két család, vagy nagyobb baráti társaság számára, néhány, vagy akár több éjszakára is.

Mivel Tata a vizek városa, kora tavasztól késő őszig nagyon sok a nyaralóvendég, és egész évben kiváló kirándulóhelyek várják az ide érkezőket. A ház ezért kiváló befektetés mint rövid- vagy hosszú távra bérbeadható egység is.


Az ingatlan a tatai Öreg-Tótól és az Esterházy Kastélytól kb. 1,5 km-re található, gyalogosan minden bevásárlási lehetőség elérhető 5 perc alatt, mégis nyugodt a környék. Az M1-es autópálya felhajtója is igen közel van, így a külföldről érkezőknek is könnyű megközelítést jelent.


Az utcafronti lakrész kb. 150 nm hasznos lakóterületű, belső két szintes, öt darab  önálló bejáratú szoba, konyha, étkező és fürdő kialakítású.
A hátsó lakrész kb. 250 nm hasznos lakóterületű, szintén belső két szintes, nappali + 5 hálószobás (ebből az egyik jelenleg is moziszoba), valamint konyha-étkező, két fürdő, továbbá gardrób került kialakításra.

Az ingatlanhoz tartozik egy közel 60 nm-es, beltéri, fűtött fürdőház ellenáramoltatós, fűthető medencével, szaunával.

 

Állapota kiváló, tisztasági festés után költözhető, nagyobb karbantartási munkálatokat nem igényel.

 

Extrák a házban:
- 3 fázis (3x32A),
- fűtése: három gázkazán, kandalló, illetve hűtő-fűtő klíma áll rendelkezésre,
- házközponti klíma, a hátsó lakrészben szellőztető rendszerrel,
- szigetelt nyílászárók,
- riasztó- és kamerarendszer,
- szigetelés.

 

Extrák a hátsó kertben:
- A kert olyan, mint egy erdei patakmeder, kis tóval, két kis csobogó patakkal, teljes automatikával, 30 éves fákkal, kialakítása miatt egyedi élővilága és hőmérséklet-levegő szűrési képessége van. 
- Zárható, fedett terasz egyedi építésű kemencével, grill- és bogrács hellyel, rendlivel és sparhelttel.  A teraszon házimozi is működtethető. 
- Szintén itt található egy kis méretű, de fűtött faház is.
- Még a kutyaól is fűhető...

 

További extrák:
- A kapu elektromosan nyitható, az első udvarra két autó tud beállni.  Az utcán a ház előtt további 6 autónak is elég parkoló áll rendelkezésre.

  • Épület szint: 2. emelet
hirdetés
© 2018