10 000 000 Ft
208,3 E Ft/m2
10 M Ft
208,3 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Eladó 2 szobás nyaraló Székelyszabar

48  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
360 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Székelyszabarban, csendes környezetben, könnyen megközelíthető helyen jó állapotban lévő hétvégi ház eladó. Az ingatlan egy csendes mellékutcában, az utca végén, zajtól, forgalomtól mentes helyen található.

Székelyszabar Baranya- megyében, Mohácstól északkeletre egy völgyben helyezkedik el. A település Mohács (12 km) felől az 56-os számú főútról, vagy Pécsről (41 km) a 6-os számú főútról lekanyarodva közelíthető meg. A faluban óvoda, iskola, bolt megtalálható.

Az épület folyamatosan karbantartott, állandó lakhatásra, tartózkodásra is alkalmas. A földszinten előtér, szoba, kamra, konyha, fürdő WC-vel került kialakításra, illetve innen nyílik a pince is. Szintén ebből az előtérből egy falépcsőn keresztül juthatunk fel a tetőtérben lévő szobába is. A fűtést beépített cserépkályha, a meleg vizet villanybojler biztosítja.

Fedett autóbeálló, tároló és az épület mögött kert tartozik hozzá. A kert kerítéssel körbekerített, gyümölcsfákkal beültetett.

Az ingatlan tehermentes, az ár alkuképes! Ha felkeltette érdeklődését ez a kivételes adottságú ingatlan, hívjon bizalommal!

  • komfortos
hirdetés
© 2018