44 900 000 Ft
641,4 E Ft/m2
44,9 M Ft
641,4 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Szarvas eladó nyaraló

70  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
4628 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Eladó nyaralónak is használható lakóház, saját Körös-parttal, napelemekkel felszerelve Szarvas külterületén, gyönyörű természetközeli környezetben. Az ingatlanhoz egy zavartalan, 21 méter széles vízpart tartozik, ahol a csend és a nyugalom garantált, a túlparton nincsenek épületek vagy nyaralók.
A ház 70 m²-es lakóterülettel és 4628 m²-es telekmérettel rendelkezik, ideális választás azoknak, akik szeretnének elszakadni a város zajától és a természetben feltöltődni. A lakóház 2001-ben lett felújítva, 2023-ban pedig napelemek kerültek a cseréptetőre, így az elektromos energia önellátása biztosított (3 fázis, éjszakai áram). A hideg hónapokban hőtárolós elektromos kályhák és egy működő kemence gondoskodik a fűtésről, a háztartási vízellátást pedig egy ásott kút biztosítja.
A ház jó állapotú, 1 szobával, 1 nappalival és 1 fürdőszobával rendelkezik. Az alacsony fenntartási költségeknek köszönhetően gazdaságosan fenntartható. A telek több helyrajzi számból áll, egy része szántó és gyümölcsös besorolású. Az ingatlan egy csendes utcában található, amely garantálja a nyugodt pihenést. A környéken vendégházak és nyaraló telkek találhatók. Az M44-es úttól csupán két kilométerre, Szarvas központjától 5-6 km-re helyezkedik el, ami kerékpárral is könnyen megközelíthető.
Szarvas egy turisztikai látványosságokban gazdag hangulatos kisváros, amely számos szolgáltatást és kereskedelmi egységet kínál, mint például fürdő, éttermek, Arborétum, Mini Magyarország, Körösvölgyi Állatpark, Történelmi emlékút, Vízi Színház, múzeumok és sétahajózás. A városban egész évben kulturális, hagyományőrző és sportrendezvények zajlanak.

Ez az ingatlan remek befektetési lehetőség vendégház vagy panzió létrehozására, de tökéletes választás lehet egy család számára is. Ha szeretne visszatérni a természetbe és élvezni a vidéki élet nyugalmát, akkor ez az ingatlan Önnek való! Továbbá lehetőség van a szomszédos telkek megvásárlására is, ami további 7985 m² területet jelent.
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel lebonyolításában.

  • elektromos
  • Épület emelet: földszint
hirdetés
© 2018