24 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
24,9 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó nyaraló
Sóskút nyaraló eladó, Biai út, 2 szobás

21  m2 alapterület
2 szoba
felújítandó
1861 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Az ingatlanon egy tetszetős, 1905-ben épült autentikus borospince és egy kis nyaraló van. A pince két részből áll, elől a préseléshez szükséges eszközökkel, hátul egy boroshordók tárolására kialakított résszel.



A pince felett egy 21 nm hangulatos nyaraló található. Maga az épület sóskúti kőből épült, a nyeregtető pala fedéssel, a fűtés kályhával megoldott. A ház egy konyhából és egy lakószobából áll, egy üvegezett terasz tartozik még a hozzá. A padlásra kívülről lehet feljutni, jelenleg műhelyként funkcionál. Az ingatlan előtt aszfaltos út van, a villany bevezetve. A pincébe és az udvarba a vezetékes víz is bent van, a házba még nincs. A ház és a pince teljes bútorzattal és felszereléssel eladó!



A házhoz tartozik egy 1620 nm-es telek, mely szőlősként szerepel a tulajdoni lapon, a valóságban csak füves rét! A telek 10 méter széles és 160 méter hosszú, a hátsó végében murvás út található, így akár meg is felezhető!



Hozza létre itt az álmai házikóját és élvezze a vidék nyugalmát! Vagy akár használja hobbikertnek ahogy a jelenlegi tulajdonosa! Az ingatlan Budapestről két irányból is jól megközelíthető, az M7-es autópályáról Sóskúton keresztül vagy az M1-es autópályán Biatorbágy felől!

Ha kérdése van vagy meg szeretné nézni, hívjon bátran!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁS



Az ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!



Szívügyünk az otthonod!



Irodáink:

1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)



Hívj bizalommal: Nádasi Norbert -

  • komfort nélküli
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
hirdetés
© 2018