26 250 000 Ft
1,5 M Ft/m2
26,3 M Ft
1,5 M Ft/m2

Eladó nyaraló
Siófoki eladó nyaraló, 1 szobás, 18 négyzetméteres

18  m2 alapterület
1 szoba
állapotú
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy egy csodálatos francia teraszos stúdióapartman tulajdonosa legyen Siófokon, a Balaton egyik legkedveltebb részén. Forduljon hozzánk bizalommal, és tegye meg az első lépést, hogy az Ön lehessen ez a gyönyörű ingatlan.

Ez a társasházi lakás szép, gondozott lépcsőházzal és közös udvarral rendelkezik, ami remek hely az összejövetelekhez vagy a pihenéshez a szabadban. Az ingatlan kiváló választás lehet a Balaton szerelmeseinek, akik egy lépésre szeretnének lenni a vízparttól, emellett élvezni a városi élet minden előnyét.

A lakás kiváló fényviszonyokkal rendelkezik, ami optimális nappali világosságot biztosít, így nyaralni minden nap ragyogó, kellemes lesz. A kertre nyíló kilátás különleges nyugalmat és zöld oázist kínál a Balaton szívében, lehetővé téve a természet közelségét anélkül, hogy fel kellene adni a városi élet kényelmét.
Eladásra kínálunk egy lenyűgöző ingatlant, Siófok nyugodt részén, mindössze 150 méterre a Balaton partjától, Somogy megyében. Az ingatlan vételára négyzetméterenként 1 403 743 HUF . Ez egy tégla szerkezetű épület, ami nem csak tartósságát, de hangulatát is garantálja.Kijelölt autóbeálló használati jog tartozik az ingatlanhoz, amit igény szerint használhat, ennek éves díja 5700 ft, a hely az ablakból látható.Bővebb információért hívjon!

  • Épület emelet: 1.
hirdetés
© 2018