59 000 000 Ft
1,6 M Ft/m2
59 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó nyaraló
Siófok nyaraló eladó, 2 szobás

38  m2 alapterület
2 szoba
Felújított állapotú
8 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Siófok legkedveltebb partszakaszán az Aranyparton, mindösszesen 50 méterre a Balatonparttól kínálom eladásra ezt a 2002-ben épült nyaralót. Az ingatlan 2022-ben teljeskörű felújításon esett át, így jelenlegi állapotában a mai kor elvárásainak maximálisan eleget tesz. A 38 m2-es nettó lakótér ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének belevágni egy nyaraló megvásárlásába és élvezni a Balaton közelségét nap mint nap. Az ingatlan az első emeleten található.

Az ajtón belépve az előszobába kerülünk, ahonnan jobbról egy tágas amerikai konyhás nappali található, balról egy fürdőszoba és szemben egy hálószoba. Az épület csendes utcában található, így garantált a nyugodt pihenés. Az ingatlan teljes berendezéssel együtt eladó, így az új tulajdonosnak csak a bőröndjeit kell hoznia és már élvezheti a balatoni nyarakat.

A nyaraló rendelkezik egy tágas 8 m2-es erkéllyel, így a kellemes nyári estéket bármikor élvezhetjük rajta. Az épület redőnyözött, ami nem csak az otthon hőszigetelését szolgálja, de a biztonságot is garantálja. Az udvari gépjárműbeálló pedig kényelmessé teszi az autóval való utazást, hiszen nem kell azon aggódni, hogy hova parkoljunk az autóval.

Az amerikai konyhás nappali modern kialakítása és az inverteres hűtő-fűtő klíma további plusz kényelmet biztosítanak az otthonban tartózkodás során. Amennyiben nem a Balatonban szeretnénk hűsölni, a medence a forró nyári napokon kiváló lehetőséget ad a fürdőzésre és a pihenésre.

Bolt, éttermek, buszmegálló, vasúti megálló, pár perc sétára található. Külön pozitívum, hogy a 2025-ben újranyíló teljesen felújított Galerius fürdő bejárata szintén a közvetlen közelben található.

Az ingatlan előzetes egyeztetéssel a hét bármely napján megtekinthető. Amennyiben kérdése van, vagy időpontot egyeztetne ne habozzon, hívjon még ma!
Kár lenne kihagyni ezt a remek lehetőséget!

  • Épület emelet: 1.
  • erkély
hirdetés
© 2018