5 200 000 Ft
74,3 E Ft/m2
5,2 M Ft
74,3 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Őrtilos 2 szobás nyaraló eladó

70  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
3495 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169181 hivatkozási számú őrtilosi nyaraló. Őrtiloson Horvátország szomszédságában vált eladóvá ez a kiváló adottságokkal rendelkező hétvégi házas nyaraló. A Duna-Dráva Nemzeti Park közvetlen közelében.

Jellemzői röviden . beton alapzat, falazata tégla , héjazata cserép. Területe 3495-négyzetméter. Az épület 70-négyzetméter, tetőtere beépített.

Az épület 2010-ben felújításon esett át, melynek során cserélték a tetőszerkezetet ,héjazatot , valamint kialakításra került a tetőtér. Elhelyezkedése enyhén lankás területen.

A birtokhoz érve egy 11-nm , fedett tágas kellemes hangulatú terasz várja az érkezőket. Az épület alsó szintjén található a konyha, és egy teljes értékű szoba.Konyhából egy lépcső vezet a 23-négyzetméteres újonnan kialakított tetőtérbe.

A teraszról nyíló második ajtó egy újabb helyiséget rejt melyből lejuthatunk a boros pincébe. Közművekből villany található az épületen, víz ciszternából .

Területén gondosan megművelt szőlő és gyümölcsfák találhatók. Megközelítése sóderes úton probléma mentes. Panorámás, gazdálkodásra alkalmas terület. Most nagyon kedvező áron, Csak irodánk kínálatában. Keressen elérhetőségeim egyikén szívesen mutatom. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó őrtilosi nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #169181Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.
Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

hirdetés
© 2018