17 000 000 Ft
739,1 E Ft/m2
17 M Ft
739,1 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Nyaraló eladó Mohács, 23 négyzetméteres

23  m2 alapterület
1 szoba
Felújított állapotú
421 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Eladó hangulatos faház nyaraló Mohácson a természet szívében!
Fedezze fel a tökéletes nyaralót! Ez a bájos faház, mely ideális a természet szerelmeseinek, most elérhető áron várja új tulajdonosát. Ha nyugalomra és feltöltődésre vágyik, ez a hely minden igényét kielégíti.
Elhelyezkedés: A nyaraló Mohácson, a Csele patak üdülőövezetben, egy festői környezetben található, távol a város zajától, mégis könnyen megközelíthető helyen. A környék gazdag horgászati lehetőségekben és egyéb szabadidős tevékenységekben. Mohács központjához, ahol minden szükséges szolgáltatást megtalál mindössze 5 perc autóval vagy 20 perc biciklivel, melyet egy kiépített bicikliúton tudunk megtenni. A buszmegálló 2 percre található.
Telek: A faház egy tágas, 421 m²-es telken helyezkedik el, amely bőséges helyet biztosít kerti partikhoz, pihenéshez és szabadtéri játékokhoz. A telek szépen gondozott, fákkal és virágokkal körülvéve, ami még inkább növeli a természetközeli élményt.
A nyaraló jellemzői: Felújított, alapterülete 23 m². 1 szoba, 1 fürdőszoba zuhanyzóval, 1 teljesen felszerelt, modern konyha és egy 12 m2- es fedett terasz található benne. Tetőfedése hullámlemez. Ivóvíz, áram található benne, a szennyvíz emésztőaknával megoldott.
Az udvar grillezővel, bográcsozó hellyel és kerti pavilonnal felszerelt.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy egy békés, idilli környezetben található nyaraló tulajdonosa legyen! Tökéletes választás családi pihenéshez, hétvégi kikapcsolódáshoz vagy akár befektetési célra is.
Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és egyeztessünk időpontot a megtekintésre a hét bármely napján!

  • Épület szint: 1. emelet
hirdetés
© 2018