33 790 000 Ft
450,5 E Ft/m2
33,8 M Ft
450,5 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Eladó nyaraló, Mezőkövesd, 3 szobás

75  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
300 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

**ELADÓ 3 SZOBÁS NYARALÓ a Zsóry-fürdő mezőkövesdi oldalán!**

Eladóvá vált ez a kivételes, kétszintes nyaraló, ami 1986-ban téglából épült, így időtálló és statikailag megbízható. A nyaralóban található három szoba, egy nappali, konyha, valamint egy tágas fürdőszoba, WC-vel, melyek mindegyike kényelmes és jól kihasználható. Ezenfelül egy 14 m?-es terasz is rendelkezésére áll, amely tökéletes helyszíne lehet a pihenésnek és a családi-baráti összejöveteleknek.
Az ingatlan között több RÉSZLEGES FELÚJÍTÁSON és KORSZERŰSÍTÉSEN esett át:
- Áramhálózat részleges felújítása,
- Konvektorok cseréje,
- Fürdőszoba felújítása,
- Tető cseréje,
- Emeleti tetőablakok cseréje,
- Emeleti szobák lambériázása.

A 300 m?-es TELKEN a ház mellett végig térkövezett rész található, ami több autó számára is kényelmes parkolási lehetőséget biztosít. Ezen kívül egy praktikus kerti fészer is helyet kapott a telken. A KÖRNYÉK RENDKÍVÜL CSENDES, és a Zsóry-fürdő pedig mindössze 5 perc sétával elérhető, így az ingatlan ideális lehet bérbeadásra vagy saját használatra egyaránt.
Az INGATLANT BÚTOROZOTTAN kínáljuk eladásra, ami azonnali költözést tesz lehetővé. Ne hagyja ki ezt a kedvező befektetési lehetőséget!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a + 36es telefonszámon és tekintsük meg együtt. Irodánk teljes OTP banki hátterével áll rendelkezésére, EGYEDI AJÁNLATOKKAL és SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜLI díjmentes ügyintézéssel (CSOK, CSOK Plusz, Lakáshitel, Babaváró kölcsön, Személyi kölcsön). Elérhetőséget ne hagyja ki, az M279502 számú hivatkozást használja a gyors ügyintézés érdekében.

33790000 Ft

hirdetés
© 2018