62 000 000 Ft
601,9 E Ft/m2
62 M Ft
601,9 E Ft/m2

Eladó nyaraló
Kulcs eladó nyaraló

103  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
1037 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

***AKÁR 2 HÉT ALATT BIRTOKBA VEHETŐ!!!***

Kulcson dunai örök panorámával rendelkező, tégla építésű, 3 szintes, 103 m2-es nyaralót kínálok megvételre, 1037 m2-es telken!

Belterület, kivett hétvégi ház és udvarként szerepel a tulajdoni lapon. Az ingatlan 2000-ben épült, azóta (2019-től) felújításon esett át, kívül belül megújult. A villamos- (3 fázis, éjszakai áram) és vízhálózat és az összes nyílászáró cseréje megtörtént, a külső homlokzatot 10 cm-es szigeteléssel látták el, a tetőszerkezet pedig 25 cm-rel.

Az otthon melegét és a fülledt nyári napok enyhítését új, garanciális hűtő-fűtő klímák (4 db) biztosítják, a meleg vizet villany bojler szolgáltatja.

A terület nem csatornázott, vezetékes víz nincs, a vizet ásott kút biztosítja.

Elosztása:

A földszinten tágas 30 m2-es, amerikai konyhás nappali található gépesített konyhával, előszobával. Innen nyílik a lépcsőház, melyben jobbra található a Wc kézmosóval, balra pedig a sarokkádas fürdőszoba helyezkedik el.

Az emeleten 2 szoba, egy jelenleg hálófülkeként használt helyiség és a közlekedő található, ezek elosztása igény szerint variálható, valamint egy nagy erkély csodás dunai panorámával található még ezen a szinten..

A tetőtérben egy nagyobb szoba kapott helyet, erkély kapcsolattal, melyről szintén szemet gyönyörködtető a kilátás.

Az alsó szint közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, fedett teraszról léphetünk be a házba. A kert gondozott, örökzöldekkel beültetett. A telek alsó, utcafronti részén alakították ki a gépkocsibeállót. Lehetőség és hely van konyhakert kialakítására is.

A házhoz hozzáépítve egy jó állapotban lévő, két légterű műhelyt kapott helyet, amely bármely más funkció betöltésére is alkalmas lehet. Ezen kívül még egy tárolónak használt épület is van, valamint a kert ezen része elzárható, jelenleg kutyakennelként funkcionál.

A nappali bútorzata külön megegyezés esetén maradhat.

Ha csendes, természetközeli, lenyűgöző kilátással rendelkező ingatlant keres, jöjjön el és tekintse meg!

Duna part kb. 200 méterre, buszmegálló 10 percen belüli sétatávolságra, kocsival néhány percnyire, az M6-os felhajtó és a 6-os út is elérhető távolságban. A település központjában, ami szintén nincs messze, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, posta is megtalálható.

További információért, személyes megtekintésért keressen bátran!

  • elektromos
hirdetés
© 2018